icon

Hrozná bolesť chrbta u päťročného dieťaťa. Čo robiť?

mama4444
Dnes o 19:18

Ahojte mamičky, chcela by som sa poradiť, či ste niečo podobné nezažili. Som z toho úplne v šoku a nechápem, čo sa deje.
Môj 5-ročný syn mal dnes z ničoho nič hrozné bolesti chrbta – vyzerá to ako nejaký náhly kŕč. Sedel za stolom, jedol a zrazu strašný rev, začal sa celý zvíjať a točiť, že ho hrozne bolí chrbát. Za minútu bolo po všetkom, bol úplne v pohode, behal a skákal. O pol hodiny si išiel umývať zuby a zase presne to isté – silná bolesť a po pol minúte znova nič.
Na chrbte (hore, kde mi ukazuje, že ho to bolí) má len jednu malú modrinu. V škôlke mi nič nepovedali, ale syn mi už celý mesiac hovorí, že ho tam jeden chlapec bije.
Máte s takýmto niečím skúsenosť? Ak sa to zopakuje, určite chcem letieť na pohotovosť, len rozmýšľam, ako mu tam vlastne pomôžu – predpokladám, že bude treba hneď rontgen. Zažila ste niektorá takéto náhle, prechádzajúce bolesti chrbta u detí?
Ďakujem za každú radu!

anonym_1067ea
Dnes o 19:20

zajtra smer pediater naco pohotovost??

mama4444
autor
Dnes o 19:23
@anonym_1067ea

zajtra smer pediater naco pohotovost??

@anonym_1067ea ok ďakujem

anonym_a25e06
Dnes o 19:49

@mama4444 napis co to mal. Moze byt hocico. Male deti mavaju aj pankreas podrazdeny, mozno sa udrel, mozno rebro, pricina bolesti moze byt ozaj rozna, drzim palce.