Hyperaktívny močový mechúr u dcérky
Baby nemáte dieťatko s touto dg? Dnes ho malej diagnostikovali a potrebovala by som sa dozvedieť o skúsenostiach s liečbou, kedy zabrala, či mali deti nejaké vedľajšie účinky, ako jej viem pomôcť ešte inak okrem liekov... Ďakujem
kamaratkina dcerka ma tuto diagnozu, uziva lieky, nazov neviem, ale nejake vedlajsie ucinky sa u nej neprejavili. Vsetko to zvlada dobre a sa jej to zlepsuje 🙂
@grandzero9 nepovedali jej, na ako dlho vidia liečbu? Mňa desí už len predstava dlhodobého užívania nejakých liekov
@lavazzake ber to ako fakt, je výborné, že existuje takáto možnosť, zažila som to ako dospelá, po mnohých prechodenych zápaloch močových ciest som musela chodiť na WC každých 20 minút počas dňa a zhruba každé dve hodiny v noci, veľmi mi pomohli aj špeciálne cviky na podporu panvového dna, neviem akú máš dcérku starú, či by ich už zvládla.
Aj moj syn na to berie Eurin. Tiez som sa bala dlhodobého používania liekov ale naozaj to zaberá. Mocenie je kludnejsie ziadnych kazdych 5 minut beh a aj tak nestihol.Na noc ma Minirin.

Mam dcéru, stav po úraze, berie eurin pol tabletky doobedu, nastavil jej to detský urológ zabrala po mesiaci užívania