Hyperaktívny močový mechúr + tehotenstvo
Prosim vas o skusenosti ..
Mam hyperaktivny moc. Mechur vkuse casto vela mocim..chodim aj k urologovi predpisal mi canephron..niekedy mam pocit ze uz ani na wc nestihnem...chcela by som otehotniet...bojiiim sa ci porodom a v tehotenstve to nebude az extrem ked tlaci babatko na mechur ...dakujem
@letfenixa sem tam mozte mi poslat stranku kde by som nasla kvalitne cviky ?
Na hyperaktivny mocovy mechur sa nepredpisuje canephron, diagnostikoval vam hyperaktivny mocovy mechur ci si to myslite len vy, ze mate tuto diagnozu?
Diagnostiku sa to specialnymi vysetreniami ( vypisuje sa specialny dotaznik,laboratorne a zobrazovacie metody, urodynamicke vysetrenia- uroflowmetria,cystometria, robila ste si zaznami v mikcnom denniku? ..) urobil vam tieto vysetrenia a diagnostikoval vam hyperaktivny mocovy mechur?
Canephron vam na toto veruze nepomoze a pokial vam spravil vsetky tieto vysetrenia a potvrdil oficialne danu diagnozu a predpisal tento liek mali by sme velmi silno uvazovat o zmene lekara
@mariamisko mám knihu - Zenske bolesti chrbtice, ..., a je tam.subor cvičení Lúčky na inkontinenciu.
@taktotedanie ano robili asi pred 4 rokmi....teraz asi pol roka som bojovala s infekciami mocovych ciest antib zaberali zle a pri tom sa mi velmi zhorsila hyperaktivita mechura
@mariamisko tak ale canephron akurat tak na opakovane zapaly nie na hyperaktivny mocovy mechur, skuste si najst urogynekologa.. s nim budete vediet riesit mocovy mechur aj tehotenstvo
@mariamisko áno, cviky sú pekne vysvetlene. V čase, keď som to mala najhoršie (záchod kazdu polhodinu), som cvicila 3-x denne.
@letfenixa dakujem a mozte mi napisat aj konkretnejsie 3x denne aku dlhu dobu ??? A kolko minut denne...a teraz cvicite uz iba na udrziavanie ???dakujem
@taktotedanie vy sa vyznate v problematike s mic. Mechurom...uplne mate pravdu ja som vysse pol roka riesila bakterie v moci ant. Jedne druhe slabo zaberali a twraz mam canephron...vkuse ma nutna mocit musim stlacat mechur aby mi neusiel moc...staci ze kusok mi zvrznu nohy problemy su horsie...hyper moc mechur to mam tiez aj potvrdene a tymi bakteriami sa mi to extra zhorsilo vkuse vkuse mocim uplne cely den sa mi toci iba o tom kde kede na wc...vyjdem z bytuna 10 min a uz musim spat lebo na wc treba...ja uz by som povefala ze aj psychika je uz podmienena tym mechurom...neviem z toho von...dva porody a dva potraty mam za sebou...cievkovanie nemoze zhorsovat stav moc mechura??
@mariamisko navstivit urogynekologa
Sice je takych ambulancii malo ale da sa vybrat

@mariamisko cvičíš cviky na panvove dno?