Hyperbarická oxygenoterapia pri percepčnej poruche sluchu
ahojte
mate s tym niekto skusenost? mohlo by to pomoct zlepsit, minimalne zastavit zhorsovanie sluchu?dakujem
@alana1dakjjem za odpkbed, no mne to tiež nikto ešte nepotvrdil , som z Prešova, v podstate som bola len u jednej de.Po prvom tehotenstve a skončení kojenia som si to začala uvedomovať potom pri cvičení mi akoby zaľahlo v uchu a pomdruhoˇ tehu zhoršenie a tersz po skončení kojenia hrôza ....otoskleroza je vraj podmienená hormonami.....mrzí má , že vlastne stále nevies čo ti je ....mozem sa ta opytty ako vylúčili otoskleeozu? Inak ja mam tiež pocit , že aj zrak sa mi zhoršil....
Baby, poradte prosim. Mam 34 rokov, diagnostikovana percepcna strata sluchu 40db. Orl lekar nedal nic, iba ze nefajcit. To bolo v auguste, teraz som ochorela, prvy krat mi to sadlo na usi, lava strana zalahnuta a nepocujem nic. Obvodna Dr okrem atb mi dala tebokan a milgammu, ze mam skusit to uzivat 3 mesiace, ci nepomoze. Ja mam najhorsie ze to mam znizene vo frekvencii ludskej reci takze sa nonstop pytam ze co hovorili. Co by ste mi odporucili? Na co sa mam dopytovat a kde mam ist?
@moschin0 no pri percepcnej poruche sluchu ti pomoze jedine nacuvaci aparat...bohuzial, kedze su poskodene nervove bunky a tie sa nedaju nijako regenerovat ani liecit. urcite by som si na tvojom mieste ziadala o geneticke vysetrenie, kedze si mlada na takuto velku stratu sluchu. ja tiez cakam za vysledkami

@alana1 Si ma potesila, tesim sa s tebou, aj ked teda je to len stastie v nestasti 😖 Budem drzat palce nech sa stav este zlepsi. No a s tou otosklerozou naozaj len operovat, ale dnes uz su super techniky, vedia vela zachranit . Drz sa