Hysterické dieťa
Ahoj mamičky, verím, že nie som sama, ktorá má doma malého hysterika, ktorý sa švihne na zem ak nedostane čo chce, ktorý vreští ak si dovolím naznačiť nesúhlas, pre ktorého je každé slovo začínajúce na "NIE" ako červené súkno pre býka. Moja láska po mne veselo šmarí čo má po ruke ak mu nedovolím takú somarinu ako ovaliť psa francúzskym kľúčom, s pohľadom besného medveďa švacne brata po hlave preto, že som sa ho zastala keď mu chcel prepichnúť stehno vidličkou. Ak sa mu niečo nedarí, lietajú živé aj neživé predmety svetelnou rýchlosťou 😀....Inak vie byť ako anjelik, aj sa pohrá sám celých 20 sekúnd 😀...je temperamentný, tvrdohlavý, hyperaktívny a dá zabrať nájsť spôsob ako ho mať pod kontrolou. Teší ma, že to veselo môžem hodiť na otecka, čo som počula, je to doslova jeho klon, ale vyrástol z neho super chlap, tak vyhliadky sú nádejné. 🙂 ...... Poteší ma ak sa pridáte so skúsenosťami s vašimi detičkami, ako to zvládate, čo platí na vaše ratolesti a možno poteší už len to, že nie som jediná, ktorej dieťa púta pozornosť decibelmi a "brejkdencom" na ulici. 😉
ci, paráda 😀 , teším sa, že ste to v pohode zvládli, túto mamičku by som aj ja okamžite chápala 😀 😀 😀 Napr. včera, môj drahý huncútik, neskutočne sa nerváčil a hádzal sa o zem, akonáhle som zašla za roh, kde ma nevidel, okamžite s tým prestal, postavil sa a išiel sa spokojne hrať!!! To sa stalo párkrát za sebou...asi som našla návod, ako na neho 😀 😀 😀
Nebojte sa..sme doma a uz je vo svojom zivle...som upiekla kolac , ze ukazkova matka 🙂 a milacik chcel zasadne horuci.
Narezala som mu na tanier, rychlejsie vychladne...a to male nervozne cudo mi ho aj s tanierom prasklo o zem..a ze vraj fuuuuj!!!....a nemaj po tom komplexy... 😀
@darfar , to isté mi urobilo včera aj moje milované dieťa 😀 Chcel silou mocou papať sám, lebo inak nič... 🙂 Tak som to nakoniec vzdala, reku, nech sa synak učí...Napapal sa celkom pekne vzhľadom k jeho veku - 20 mesiacov...Keď dopapal skôr, než som stihla zasiahnuť tiež práskol s tanierom o zem... 😀 ešte, že sa dajakým zázrakom nerozbil...Máme ale šikovné dietky 😀
@slavusa5 😀 naco umyvat taniere, staci rozbit a hotovo..mas skvele dieta! 🙂 ..moja laska vcera na ihrisku chodila okolo pieskoviska a s vystrcenym ukazovakom obiehal deticky..citujem:" ty ko..t, ty ko..t.."pri dievcatku zastal, zamyslel sa a " ty neko..t" ..som vyletela, ze kde to pocul a preco tak rozprava, ze je to fuuuj!..a on vypulil ociska, hodil jamky v licach a ze " ta taaaak!"...nechci vediet ako na nas cumeli..ako by sme prisli z geta..ale o zem sa nesmaril ani nikoho nenapadol, takze vcelku super den 🙂
@slavusa5 😀 😀 😀 ani náš nerozpráva, iba nadáva 😀 ...mm to berie pozitívne, že keď vie nadávať, tak bude aj rozprávať....dnes sme šli domov z prechádzky tak, že nás bolo počuť verím, že aj do 5 km po okolí...vrešťal ako tur...aj tvoj miláčik ak mu povieš "pod ku mne!" tak to berie ako signál, že davaj nohy na plecia a upaľuj preč? 😀

Inak...sme prisli z mikrodovolenky a moje dieta bolo ako sa vravi "ucinenej andilek"..za tri dni sa len raz svacol o zem, pre taku zasadnu vec, ze som mu zabranila v nepriehladnej zakrute zastavit rozbehnute zasobovacie auto telepatiou...stal v strede cesty..sli sme dolu z Hrebienka...dokonca sa vazne pohorsoval nad zachvatmi rovesnika, ktory sa v hoteli smaril o zem a zufala matka sa ocami aj slovne ospravedlnovala este hodinu...nemusela...u mna pochopenie nasla hned... 😀