Ideme do nemocnice v Nitre -máte skúsenosti?
17. jan 2011
Ahojte,ideme na trojdňové vyšetrenie s 3,5 ročným synčekom do nemocnice.Viete mi niekto poradiť ako to tam chodí v prípade hosp.matky s dieťaťom?Sú mamy spolu s detičkami na izbe alebo zvlášť,na čo sa máme pripraviť?dakujem za všetky odpovede. 🙂

Ahoj, bola som tam s dcerkou pred rokom, mala vtedy len 3 tyzdne. Budete zrejme na oddeleni "malych deti", mamicky su tam na izbe s detickami, pri postielkach su roztahovcie kresla, kde spia mamicky. Inak treba zobrat vsetko tak, ako keby si bola doma - od teplomera, cez oblecenie, hracky, hygienicke potreby ,stravu pre seba (ak nechces jest nemocnicnu, boli tam baby, co si nechali nosit obed z donaskovej sluzby). Je tam chladnicka na chodbe aj mikrovlnka, da sa zohriat. Neviem ako so stravou pre dieta, ale videla som, ze baby mali v chladnicke jogurty pre deti, pribinaciky, ovocie. Sprchu a WC maju dve izby spolocne. Treba si zobrat aj svoju zdravotnu karticku, ak chces stravu z nemocnice, platis si ju, ale za samotny pobyt neplatis. Je tam na chodbe telka, a taky provizorny detsky kutik.