Imazol na zapareniny: Prečo nám zhoršil stav?
Ahojte stalo sa to niekomu? Mala ma taku az do krvi akokeby bysuchanu cikulku...chyta si to akokeby ju svrbelo...zmenila som plienky z koloriek na babybaby soft...plienku ma ale len minimalne, cely den chodi hola a nocnik nam hadze do ksichtu zatial...obrazne povedane, zeby sa tu nezacal diskusny boj...v repiku je aj 3x denne...sudocream pythiol uz vsetko vyskusane....ale imazol jej to teraz zhorsil este viac...prosim pomozte mi, co este viac mozem spravit pre to dieta :(
@tundra zabudla som dopisat...bepanthen, sudocream, pythiol sme vyskusali a stale nic...ona ma to take ze pol dna aj dobre a potom naraz zle
@sisa_s boli sme a dala imazol
Zmenit plienky... alebo nema moc malu velkost, ze sa jej to ošucha? A ako to ma vyšúchané, vnutri, zvonka? Jaj a este vies co... musi viac pit... v zime deti menej piju a ten moč je potom taky drazdivy
@sisa_s ano, ale presli len dva dni...a viete..niekedy staci este niekoho rada a moze sa to zlepsit...v cakarni chyti este nieco ine...preto som zalozila este tuto diskusiu...samozrejme, ze ak sa to nezlepsi co ja viem do zajtra, tak pojdeme....
Nam imazol najviac pomohol pri podobnych problemoch.
Brala dr aj vzorku moču? Mozno ci nieco ine nerobi problem ☹
Skuste aspon zavolat.
@basska_b vyborna rada dakujem...lebo ano, menej pije teraz..musim jej davat viac...plienky som kupila od 12 kg co su tie pants baby baby soft ..je chudunka.2 roky.nemyslim si no..kazdopadne mam doma tie plienky len od piatku a ma len na noc zatial...este som tu niekde vycitala ze dat nato gazu a tak plienku ..ma to cisto len na povrchu cikulky nad klitorisom alebo ako to nazvat tak ta cast je cela cervena
@maryetta vzorku moču mame odniest...musi byt ranny prvy a mne sa to dnes nepodarilo 😔😔😔
@tundra ak moč vyjde v pohode, tak este nejake ine vysetrenia?
@tundra pisem jak magor, prepacte....ze ak bude moč v pohode...a stale to bude mat...su este nejake ine vysetrenia, ktore si mam vypytat?
Presne nam a to stalo ked som mala iba nim. On sluzi asi iba ak sa urobi zaparenina natries raz a striedas s inym. Tak som kupila
Z dr max uriage a super a velmimpomohlaˇcalciova mast a na noc som uz iba dala imazol
Nam pomohla az Bioderma
@295anicka tento krem prosim vas ?
Áno ten
A umývaš ju s čistou vodou? Aké mydlo používaš?
@tundra este ma napada otazka ze co to akoze moze byt ine ak nie zaparenina ? Mykoza ma napada, ale take male decko ? ...je pravda ze jej moj manzel teraz daval castejsie sladke, zaco som ho sprdla uz :( ....probiotika jej preistotu davam no
@brankovamama pouzivame weledu...ale teraz len s cistou vodou, popripade take prirodne drahsie mydlo som kupila priamo od pediatricky...ona je z tych takych prirodnejsich doktoriek :Dtaka kocka..zo syrie...tak neviem ci je to ok...
Ja ako malá som mala stále zápal zdola, červené, svrbiace. Všetko sme pochodili a potom mame poradili, aby mi nedávala žiadne mydlo. Odvtedy som ok. Ale aj teraz ako dospelá, keď použijem nejaky gél na intímnu hygienu, tak hneď ma to chytí. Netvrdím, že tvoja to má z toho, ale je to možnosť.
Skus obycajnu Rybilku
sla by som ku koznej. moze je napr vziat ster z tej koze, ci tam nema infekciu. nam dala svojho casu na podobny problem kombinaciu dvoch masti a este aj mast zarabanu v lekarni. nepotrebujes ani vymenny listok.
A používaš imazol alebo imazol krempastu?nám práve krempasta veľmi pomohla
Nase deti reagovali zle,aj na zmenu pracieho prostriedku.Deti vyrastli,ale manzelka stale pouziva Persil Sensitiv...
@tundra my pouzivame lovelu od narodenia...
Ahoj mala som uplne rovnaky problem moja mala to mala hrozne az akoby zlezena koza tam kde som natierala ten kremik tiez som menila plienky kremy (presne ako pises ani imazol nam nepomohol) a nakoniec casom som prisla na to ze ma velmi citlivu pokozku a niekedy mala velmi agresivnu stolicu a vtedy sa to stalo cize za mna: neexperimentovat so znackami plienok davaj take ako doteraz, vela vetrat ako to uz robite, striehni ked sa pokaka uplne ihned to treba umyt poriadne aj detskym mydielkom a dosucha plienku poprikladat, neviem aka je stara ale nezavadzaj teraz nove potraviny kym to prejde -nam sa toto dialo tak ako sme zacali s prikrmami a este som zavadzala dalsie a dalsie potraviny uz sa to nestava. A nedavaj ten imazol ale tenunku vrstvu sudocreme. A presne aj moja to mala chvilku pol dna dobre potom zas zle hlavne treba striehnut tie hovna lebo to staci aj 5 minut si nevsimnut a uz je to hrozne
U syna nám pomohla najviac obyčajná vulm pasta s rybím olejom na noc imazol a pri dcére bioderma
vsetko to zrus, ziadne mokrenie, ziadne mydla a kraviny a daj jej normalny bepanthen, ked treba tak bezny umyvaci sprchovaci pre dieta, co pouzivas na cele telo (my sme mali klorane, biodermu) - aj to aby sa to len od spiny umylo. Cim skor vzdy prebalit a pokozku vysusit.
Niekedy zvykne takto dieta reagovat na potraviny, moja po mandarinke v roku mala taku vystipanu... ze som ja na seba skoro socialku volala :D Plienkami to nebolo, bolo to vyslovene stolicou a potom to trvalo hadam tyzden kym so to ako tak dala do poriadku
Zober ju na kozne, ked nezabralo nic volnopredajne, treba zistit co je pricinou a nasadit nieco naozaj cinne.

Skus Bepanthen Baby