icon

Implantovali vášmu dieťaťu vnútroočnú šošovku u MUDr. Izáka?

partnerka
3. máj 2013

Prosim, ako ste spokojne? Mali ste nejake komplikacie? Ako sa vyvija detske ocko dalej? Co vas este caka (kontroly, vysetrenia)?

mirka
3. máj 2013

ahoj, ak ti to pomôže, tak mne

janinah
3. máj 2013

odpovede môžu byť pre teba len ako zaujímavosť...každé oko ,každá dg oka je iná,čo má jeden ok,tak u druhého sa môže skomplikovať...neodporúčam si kdekade na nete zisťovať kto ako dopadol čo sa operácie týka,toto sa pýtaj lekárov...Dr. Izák je jednička,myslela som,že už nerobí kvôli veku

aristka
4. máj 2013

nám nie ,ale tohto PANA DOKTORA ti môžem len odporučiť,keby som sa mala komu zveriť na takúto operáciu tak len jemu,je to veľký odborník a je veľmi ľudský a všetko ti určite sám vysvetlí

ramone_666
16. aug 2016

Istý čas u mňa o tejto implantácií uvažovali na Kramároch, no nekonala sa. Keď som prestúpila z detského na normálne očné už do Trenčína, tak doktor to odmietol robiť. Vraj že cudzie teleso a že organizmus to nemusí prijať a mohlo by sa stať, že by mi to ublížilo. Len sa opýtal, že či nemám problém s okuliarmi, že nie, tak povedal, že to nebude robiť.

Pozerám tu staré príspevky spred rokov a niektoré ma zaujali, hlavne ohľadne týchto očných záležitostí, o tom by som vedela písať, keďže som si tiež prešla všeličím.