icon

Infekcia v hrdle - hemofilus

nadezdamonika
20. apr 2013

syn má infekciu v hrdle - hemofilus kto vie o možnej liečbe

Strana
z2
sany_max
11. nov 2015

Ahojte,
oreganový olej je super ale zle sa dáva deťom, preto tiež odporúčam kapucínku väčšiu, najlepšia je od AFRY v bio kvalite zo Slovenska:
http://www.bioshopjablcko.sk/index.php?id_produ...

nunula
11. mar 2016

Ahojte tak mne z viteru hrdla tiež našli hemofila nemam kašel ani teploty len nam tlak v krku a koly tomu som začala chodiť po vyšetreniach,alergologička mi dala zatial pamykon,krčna vravela že mi stekaju hlieny,niekedy ma to tak vystaši ako by ma išlo pridusiť,a deťim som dala robiť tiež vitery tak uvudime či to mame všetky.

sany_max
Autor odpoveď zmazal
gugu
19. apr 2016

@sany_max ano, ano, aj ja som sa dnes dozvedela super spravy 🙂 chodime so synom na biorezonanciu (nekonecne problemy s krcnymi mandlami, od novembra uz aj streptokok, zvysene ASLO). Po prvej davke ATB boli vysledky negativne, ale na biorezonancii nam pani povedala, ze tam su, to mu este nepustala program na streptokoka. Potom syn prechladol, a vytery boli skutocne zas pozitivne, driemalo mu to tam. Tak som vravela lekarke, co skusame a dohodla som sa s nou, ze po terapiach prideme na kontrolu. Vcera sme boli na krv a vytery a dnes som volala kvoli vysledkom....vsetko negativne, krvny obraz ukazkovy. 😀 Ani sestricka dnes nechapala.....s takou malou dusickou som tam dnes volala...takze sa idem objednat aj ja.

sany_max
Autor odpoveď zmazal
domkka11
18. máj 2016

@ewca ako sa vola ten pristrij?

sany_max
Autor odpoveď zmazal
sylvya
10. nov 2016

ahojte prosím vás nám ho dnes potvrdili v hrdielku ale doktorka mi povedala že na to nič netreba, vraj je proti tomu očkovaný. Tak sama neviem či je to v poriadku či to mam nechať tak, lebo my mame dost velke zdravotne problemy máme 18 antibiotik za sebou a nakoniec po dlhom čase nam zistili imunodeficit tak berieme vyše roka isopronosine, našťastie pri tejto liečbe bol chorý na posledy v apríli mal ATB a teraz sa stalo niečo zvlaštne maly mal horučky a nechcel jesť išli sme k lekárke a zapalene hrdielko dala nam ATB ale do druheho dna sa hrozne vyhádzal vyrážkami na rukach nohách ustách , to nam potvrdili vyrusovu infekciu nazývanu ruka,noha , ústa , nechápem kde ho dostal no a ster pri tejto chorobe ukazal tohto bacila.

nunula
11. nov 2016

@sylvya no moja dcerka ho mala v nošteku na to sme mali fucidin nastičku to je vlastne na všetky bacile čo mala v nošteku a mne čo som mala v hrdle mala dať doktorka atb ale mala som pamycon tak do školky vam ešte nechodi

sylvya
11. nov 2016

@nunula do školky ešte nie, nam na to nič nedali lebo dieťa ma v sebe protilatky a ono to samo zabije, volala som dnes s našou imunologičkou, chcela by som aby išiel v januári do školky no uvidíme čo bude.

redudas
16. feb 2017

@nadezdamonika prosím ťa ťa kspucinka pomohla, máme hofiila, tiež atb potlačili stav, kasel trvá, môžem dať 2,5 ročnému? Nedocitala som sa, pomohlo to?

hanna123
13. jan 2020

@olivova ahoj pozerám ze tato téma je dosť stará ale aj tak sa opýtam. Pomohol vám ten oreganovy olej na hemofila? Synovi našli hemofila už v októbri, to bral aj ATB a teraz mal opäť kašeľ, sople a teploty dokonca aj nález v usku a zväčšené uzliny na krku.. Doktorka sama povedala ze nevie co to s tými uzlinami, tak ze mame opäť prísť na kontrolu. Znovu sa vyterom potvrdil ten hnusak, tak už aj ja rozmýšľam nad tými kvapkami. Ďakujem za odpoveď

susily
Odpoveď bola odstránená
nadezdamonika
autor
12. mar 2020

@susily kapucínka je prírodný produkt, tak pohyb určite nič nepokazí.....je to prírodné antibiotikum, tak si myslím, že užívanie probiotík nie je nutné...nie je to žiadna chémia tak len určite do toho....a skúsiť to takto brať....

duratlicka
26. apr 2020

@susily Podarilo sa Vam zbavit toho haemophila?Mne nie,mam zapal priedusiek a beriem uz tretie ATB.Tu kapucinku by som asi nezvladla v takych intervaloch.

moncita01
17. okt 2022

@ewca aky je to prosím prístroj?

katuskaa2
8. dec 2023

@gugu prosím vás čo ste užívali kapucínku? Dakujem

Strana
z2