icon

Infekčná doba zápalu očných spojiviek

juliana1203
2. mar 2025

Ahojte.nechcem otravovať ale ako dlho som vlastne infekcna ked mam zapal ocnych spojiviek.od včera rána dávam kvapky aj masticky ktoré mi predpísala na pohotovosti.mam malú dcerku.snazim sa dodržiavať hygienu neustále čistíme ruky sebe aj jej..no viete ake sú 2 ročné deti.. všetko do úst a do tváre.. do kedy môžem čakať ze ak to chytila tak sa to prejaví u nej..z oka mi vytekalo do včera rána hnis no ako mam masticku a kvapky rak nič.

5petusik55
2. mar 2025

cca týždeň

juliana1203
autor
2. mar 2025

@5petusik55 a ne potrebné nosiť aj rusko.lebo som čítala ze aj kychanim a kaslanim sa to rozširuje.

taktotedanie
2. mar 2025

@juliana1203 ked mas len zapal spojiviek tak ti je rusko na 💩 a uz si s tym dietatom par dni v kontakte pocas toho ako mas ten zapal
Uz si v predchadzajucom prispevku dostala odpovede
Cela rodina si to vie predavat aj mesiac.
Vsetko dezinfikovat niekolkokrat za den a dufat ze to nechyti

5petusik55
2. mar 2025

@juliana1203 tak ruskom nič nepokazíte. Dôležité je mať každý svoj uterák, a hygiena rúk 🤷 u nás to ale nepomohlo, dostali sme všetci

juliana1203
autor
2. mar 2025

@5petusik55 a doba kým sa to prejavilo u ďalších bola aká?ak môžem vedieť.

juliana1203
autor
2. mar 2025

@taktotedanie no prepáčte ja som sa opýtala lebo som čítala ze sa to prenasa aj kvapockami.a ja v oku dom mala hnis iba včera mi tiekol..a ako si dávam kvapky a masticku tak nemám žiadny výtok z oka.