icon

Inhalátor Seredite u dětí. Jaké máte zkušenosti?

secret
27. jún 2011

synovi lekárka predpísala tento inhalátor, doteraz užíval len liek singulair a Zodac a teraz sa rozhodla vyskúšať vraj tento je účinnejší.syn mával častejšie zápal priedušiek a v poslednom roku aj cca 3-4 x s "pískaním"..na internete som čítala nejakú anglicko- českú štúdiu o škodlivosti tohto prípravku ,tak som na pochybách☹ bola by som veľmi rada, ak by mi napísali mamičky ,ktoré majú s týmto liekom skúsenosť. A ešte jedna otázočka číselník na tube ,má ukazovať- odpočítavať počet dávok?..ďakujem vopred veľmi pekne za odpovede

kvojtanikova
28. jún 2011

@secret ahoj, neviem ci je skodlivy, moj syn ho uziva uz 2 roky, zatial som ziadne vedlajsie ucinky nespozorovala. On to inhaluje cez chamber (taky nastavec ako maska, ma to cez nos aj usta prilozene) takze si osobne myslim ze aj tak mu z toho vela do tych pluc nejde, lebo to nevie este tak potiahnut ako dospely. Okrem toho tiez uzivame Zodac a Singulair. Ciselnik na tube som si pravdupovediac nikdy doteraz nevsimla, proste ked to uz nestrieka tak dam nove balenie 🙂

secret
autor
28. jún 2011

@kvojtanikova ďakujem Ti veľmi pekne, ukludnila si ma 😉 nakoľko s ním máte viacročnú skúsenosť a doteraz bez viditeľných vedľajších účinkov..on tiež dostal optichamber, ale nie masku iba takú "trúbku" s náustkom, ktorá keď poriadne vdýchne zapíska a má si pritom rukou "zapchať" nosné dierky..a s tým číselníkom to bude asi tak, že odčítava, lebo už ukazuje nižšiu hodnotu, ako bola pred aplikáciou ( skúšala som vstrek do vzduchu a dnes ho syn tiež prvýkrát použil)..tak ešte raz ti ďakujem a prajem synčekovi hlavne veela zdravíčka 🙂