icon

Intímna hygiena u dievčat

24. jún 2023

Ahojte, Dr mi odporučila na intímnu hygienu pre dcéry obyčajne detské Bupi, tuhé mydlo. Ze toto majú používať. No neviem, doteraz som kupovala Saforelle pre deti, nepoužívali každý den, niekedy s mydlom, niekedy len s čistou vodou. Jasne, už sú staršie, už potrebujú aj inú starostlivosť, po mydle už denne siahajú, ale Bupi? Ake mydlo používajú vaše dievčatá? Ešte dodám, dcéry majú 10 a 12,zatiaľ obe bez ms.

Strana
z4
nafka0483
26. jún 2023

Zaujimave ze nam na predporodnom kurze povedali ze aj ranu po nastrihu umyvat detskym myslom a na sestonedeli po porode prva sprcha len vodou - sestricka mi hovori, teraz len tak sa trosku osviezte, potom sa umyjete normalne mydlom.

domak2
26. jún 2023

@levantinka pre mňa tam dole nestačí, kvôli vylucovacim otvorom. Ved tam nie je len jeden. A áno, ľudia sa kedysi umyvali čistou vodou, pripadne raz do týždňa, ale našťastie vtedy neboli
autobusy 😅 Už starí rimania mali kúpele a vonné oleje. Nevravím ze sa treba drhnut savom, ale jemne mydla sú predsa určené pre ľudí a na kožu.

2006_1211
26. jún 2023

Gél na intímnu hygienu. Zvyčajne na nich není napísané vek od koľkých sa to môže používať. Môže to používať ženy či dievčatá v puberte alebo aj dôchodkyne to je jedno hlavne ze to funguje

levantinka
26. jún 2023

@domak2 ved kazdy ako mu vyhovuje 🙂 Tak jasne ze kupele s bylinkami alebo prirodnymi olejmi su pre telo prijemne, neni o com. Vzdy zalezi cim sa clovek umyva.

Ja len to hovorim ze tam dole a ako aj mne povedalo xy gynekologov, najlepsia cista voda... a mam tuhy produkt cisto prirodny (nie mydlo) ktory pouzivam preventine po castych kontrolach.

margaretka
4. júl 2023

Čítala som práve článok a napadla ma vaša diskusia o hygiene ... Takže vrátime sa 50r späť 😉. https://zena.pravda.sk/krasa-a-moda/clanok/6733...

klip0
12. aug 2024

@nevenka ahoj, prosím aký používate ?

Strana
z4