Ísť na operáciu mandlí, keď kýcha a má číre hlieny?
Ahojte, so synom 3r máme ísť v piatok na operáciu s mandlami, pediatrické predoperačné vyšetrenie sme absolvovali, zajtra ešte anesteziologicke vyšetrenie.. ide ale o to že od včera trochu kýcha, je to taký hustejší číry hlien, je ale bez teploty. Čo teraz? Ísť na to anestezilogické či rovno rušiť termín operácie? Inak on už pol roka v podstate nie je 100% zdravý kvôli tým mandliam.. strašne ťažko sa mu dýcha, má občas aj pauzy v dýchaní.. ja už som sa tešila, že sa mu konečne uľaví. Existuje nejaká možnosť, že ho zoperujú aj tak?
Skús si tam hneď ráno zavolať ale podľa mňa na operácií mandlí chodí veľmi veľa detičiek trošku chorých, lebo tam niekedy je problém aby sa dieťatko úplne vyliečilo
chodte na anesteziologicke, on rozhodne, urcite ho neda do narkozy ak bude mat pochybnosti, radsej vam zmeni termin. drzim palceky

@anonym_autor môjho synovca operovali aj keď bol trošku chorý, lebo presne doktorka povedala, že on nemusí byť nikdy 100% fit, pokiaľ bude mať tie mandle, takže konala sa operácia aj napriek chorobe