icon

Má syn nočné mory po operácii mandlí?

adzy
Dnes o 19:48

Ahojte prosím Vás syn 4 roky v piatok mal operáciu mandli ty ktorý ste to absolvovali nemali ste nočné mory ?syn mi už od soboty plače zo spánku aj zo 5 x plače a ťažko ho utíšiť. Lieky na bolesť mu dávam ,mne povedali ,že si nič pamätať nebude no ,keď som šla preňho na operačnú sálu on len plakal ,kopal a kričal au au sestrička ma ubezpečovala ,že si nič pamätať nebude no mne to príde ,že niečo si musí ,keďže má nočné mory .Nemáte stýmto skúsenosti?ak áno prešlo to časom ?ďakujem

anonym_477f5e
Dnes o 20:30

@adzy predpokladam, ze ste boli v narkóze. Takze si nepamätá nič. To ste boli na jednodnovke? Pravdepodobne ho to iba boli. Neberte to v zlom, inak super nápad teraz dávať vyberať mandle.

anonym_0aea09
Dnes o 20:37
@anonym_477f5e

@adzy predpokladam, ze ste boli v narkóze. Takze si nepamätá nič. To ste boli na jednodnovke? Pravdepodobne ho to iba boli. Neberte to v zlom, inak super nápad teraz dávať vyberať mandle.

@anonym_477f5e a prečo by to mal byť zlý nápad? Nám to práve odporúčali vybrať v lete cez prázdniny.

anonym_477f5e
Dnes o 20:40
@anonym_0aea09

@anonym_477f5e a prečo by to mal byť zlý nápad? Nám to práve odporúčali vybrať v lete cez prázdniny.

@anonym_0aea09 žeby kvôli horkú a tým ze sa potom horšie hoja rany? Obzvlast u malych deti? Vyberajú sa mandle na jar a jeseň.

anonym_0aea09
Dnes o 20:49
@anonym_477f5e

@anonym_0aea09 žeby kvôli horkú a tým ze sa potom horšie hoja rany? Obzvlast u malych deti? Vyberajú sa mandle na jar a jeseň.

@anonym_477f5e o tom prvýkrát počujem. Doktori nám odporúčali vybrať v lete, keď je menšie riziko chorôb a dieťa je mimo kolektívu. Tak hádam lekári vedia, o čom hovoria.

summer1122
Autor odpoveď zmazal
anonym_9cc008
Dnes o 21:11

Dávali mu pred operáciou oblbovacku? Nás mal pri prvej operácii veľmi zlu reakciu po anestéze. Preplakal 4 hodiny s malými prestávkami. Z vozíka na prevoz na izbu skoro zoskocil. Nedovolili mi ho vziať na rukach. Pravdepodobne zle reagoval na kombináciou oblbovak plus anesteza. Na ďalšie operácie išiel bez oblbovaka a vsetko si pamätá. Do detailov mi rozpráva čo sa dialo pred operáciou. Mal vtedy 3 roky. Žiadna trauma mu neostala, ale ja som s ním celkovo veľa spracovávala doktorov a pripravovala ho.
Plakať ti môže z bolesti aj po liekoch. V kombinácii s týmto teplom sa nečudujem. Môže mu byť nekomfortne, môže byť hladný, po operácii nemôže všetko jesť.