Jazvečia masť - ako ju používať, rady a skúsenosti
Ahojte poprosim vas, mamina mi poslala jazveciu mast a ziaden navod. pouzivam to dcerke na priedusky a neviem ako dlho jej to mozem natierat a ako casto. A ako sa to da este vyuzit, trebars moze sa to pouzit aj na nosne dutiny, zda sa mi ze mala ich ma upchate... dakujem
@erika18122 dobrý deň, ešte máte jazvečiu masť na predaj? Ďakujem
@erika18122 Dobrý deň ja by som kúpila 1dcl máte ešte?
áno, máme. Otec je poľovníkom, takže vždy máme naviac. Pošlite mi prosím Vašu adresu na email: toth.alexandra02@gmail.com. a pošlem na dobierku v umelohmotnej 1 dcl flaši (kúpenej v lekárni). Ak niekto hľadá viac info o jazvečej masti, na čo všetko sa používa, tu je odkaz na stránku http://www.liecivemasti.com/news/jazveci-tuk-a-...
@robi3 dobry den, mate este v ponuke jazveciu mast? Je cerstva? Potrebujem to pre rocne dieta. Dakujem.
@jazveclesny dobry den mate este na predaj jazveciu mast?
Ma niekdo na predaj jazveciu mast?
@dadkaa ahoj prosím ťa a dá sa to niekde zohnať aj mne?sme každý druhý týžden chorý,som zúfalááááááá.mám vyskúšané za posledné 3mesiace už kadečo,malý mi furt kašle,stáe je zahlienený,podľa lekárov -detský aj alergolog zdavý.berie na imunitu imunor a isoprinosine,dávam mu cédrový olej,vitamín C-ascorbát v prášku,vyskúšaný cibuľový sirup,cibuľový čaj so šípkami pije bežne,keď počujem trifed od lekára,ide ma trafiť od hnevu ☹ na priedušky mu dávam teplú masť na handričke na hruď,chlamídie,mykoplazma,negatívne ,akurát mal ASLO namiesto 5 až 34,7.prosím poraďte mi bo ani nestíham vypísať čo všetko sme vyskúšali.Ďakujem.Rozmýšľam teraz či mám investovať do Manuka medu alebo Koloidne striebro.
@severanka96 ja este mám zopár téglikoch. viac v IP. Dakujem
@dzsiuka dakujem pekne už mi svokra zohnala na Orave od poľovníka,ale vzala by som si jeden,napíš prosím do IP.
Jazvecia mast je prefetkna vec, len jednu nevyhodu to ma, ze pachne. Odporucam namiesto nej kupit tymianovy krem z Just. Je to to iste a pekne vonia. Nam velmi vela krat pomohol predist braniu liekov, pretoze mala zacala hned vsetko vysliavat a fukat von. Ci uz jazvecia mast alebo tymian, kazdopadne je to uzasna vec. Natieram hned pri prvych priznakoch zachripnutia.
@zuzuzuzka ja som teraz kúpila j.mast ale potom som zistila ze to je len bylinna, krásne vonia. Ale neviem,ci bude stačiť. Mala ma laryngitidu a chytenu priedusnicu. Nema sople,ani teplotu len kasle.Na večer ma stazene dychanie,akoby sa jej zutila trubica a nevedela poriadne dýchať. Neviem či ta kúpená mast z lekárne bude mať u nej význam. O tymiane som už pocula, ale uvariť vodu,cukor a do toho tymian.
@bullinka je mi luto ale vcera som predal posledné.
Predtim som pouzivala bravcovu mast na hrudnik , ale najprv som ju ohriala aby mala cca 60 -70 stupnov a dala do toho cerstvy tymian. Nechala 1-2 dni odlezat a potom som to ohriala a precedila mast a z tymianu som tiez vytlacila mast. S tym som natierala deti a super to vonalo.
- Alebo timianovy med - do cistej flase som pridala cerstvy tymian ,to som zaliala medom a kazdy den otácala. Po mesiaci som to precedila. Ked su deti zahlienené hned im dám 2, 3 lyzicky denne. Tymian máme vonku v záhrade , prezimuje to a kezdy rok je vecsi. Ja aj do polievok a na divinu pouzivam. Skoré uzdravenie prajem
ahoj. ako rýchlo ucinkuje mast? tiez som počula, ze je dost silna a detom treba natriet napr. hrudnik prv nastnym kremom a tak jazvevou mastou. dakujem
ahojte. prosim vas mozem tu mast natrieť na hrudnik 6 mesačnému babatku?
Co sa tyka jazvecej masti, kupte si ju od polvnika a nie z internetu, isto bude kvalitnejsia. Jazvec je skodna zver ako napr.liska. U nas su premnozene a uz behaju aj po poly za chalupou, muz je polovnik a nie je taky zazrak ho strelit. Ziadny polovnik neupotreby tolko masti pre sv.ucely ak ju neje namiesto bravcovej ale nie je hypochonder 😊u nas sme ju nikdy nepouzili napriklad, akurat oskvarky pojedli 😂
Ja sa chcem opytat niekoho kompetentneho mame jazveciu mast a skusam nou liecit atopicky ekzem ale syn sa po 3 dnoch zacal stazovat ze je to pali tak neviem ci to moze byt,syn ma 2,5 roka.dakujem za vsetky rady
Ma niekdo jazveciu mast na predaj?

Ak by ste potrebovali kúpiť čerstvú 100% jazvečiu masť, mám na preda. Cena je 6,-€/1 dcl. Odber osobne alebo na dobierku. Tel. 0907 666 108 (Alexandra)