icon

Jazvečia masť pre polročné dieťa s bolestivým hrdlom

veronikaveve000
19. feb 2025

Maminky chcem sa spýtať môžem Jazvečiu masť pre polročné dieťa? Má veľmi bolestivé hrdlo a je aj zachripnuty som zúfalá pretože nič mu nepomáha

lenka2232
19. feb 2025

My pouzivame jazveciu mast na priedusky..moja mama mi odporucala aj trosilinku do caju,ale na to odvahu nemam🙂

hygienka
19. feb 2025

Namastiť môžeš. Ja mám trošku staršie deti. Moji keď boli menši nemali až také lahôdky ako teraz nosí starší zo skolky. Dala som im už aj do.caju. pokiaľ papa prikrmy ja by som mu kvapku do čaju dala. Veď to je masť, ako maslo, olej atď. Nebála by som sa.

dzulli1980
19. feb 2025

Pozri, ak sa bojíš, hocijakým olejom natri hrdielko ... ja som naposledy natrela dcéru repkovým (nemala som jazvečiu masť) a pomohol ...

nika23t
19. feb 2025

@veronikaveve000 a čo mal predpísané od dr? Čo všetko už užíval a ako dlho, že nič nezaberá? Masť je vhodnejšia skôr na kašeľ ako na hrdlo. Keď ma zapálené, skôr by som riešila ATB a nenechala také malé dieťa trápiť sa a skúšať kadečo sama.

nikpa
19. feb 2025

@hygienka si odvážna 😃 obsahuje viacero silíc, tie nie sú určené na vnútorné použitie, bála by som sa to dávať deťom. A autorka má pol ročné, to určite nie. Tiež je tam veľa bylín, ani tie nie sú vhodné pre tak malé dieťa.
@veronikaveve000

hygienka
19. feb 2025

@nikpa neviem akú masť má na mysli autorka. Ja nemyslím ten umelý bordel, ale pravú masť z jazveca, väčšinou zoženieš iba u poľovníka.

hygienka
19. feb 2025

@nikpa teraz som pozerala čo myslíš.....akože jazvečia masť v kokosovom oleji,no ma podrž. A k tomu 20 ďalších silic atď.
Také nekupujem vôbec. My máme origoš od poľovníka, takú by som úplne v pohode dala dieťaťu, tou kvapkou maste nemáš čo pokaziť. Samozrejme ak už má prikrmy

slavomira236
19. feb 2025

@veronikaveve000 zozen origos mast z jazveca. Z tych rsdtlinnych pri prieduskach plnom nose pouzivame tymianovu tu mozes trosku aj babatku

slavomira236
19. feb 2025

@veronikaveve000 pripadne kacacia mast je fajn

lalenka33
19. feb 2025

@nikpa jazvečia masť neobsahuje žiadne silice, je to vytopená masť z jazveca. Ty ale asi myslíš tú blbosť z lekárne, ktorá s jazvečou masťou nemá nič spoločné. To je taký istý slovný blud ako psie sadlo.
Originál zoženieš len u polovníka a môžeš dať aj do čaju .
Autorka ale nepíše, ktorú myslí.

nikpa
20. feb 2025

@lalenka33
@hygienka baby ja som mylslela tu z lekárne, ja nepoznám inú 😃

maryetta
20. feb 2025

Zalezi ci mas pravu alebo taku kadejaku "mixovanu".
Cistu som davala neviem sice od akeho veku. Ale nema ako uskodit.
Vacsim teda cca 1,5-2rocnym a viac davam aj jest 🙊🙊🙊 na lyzicku kusok. Aj s medom.
Ak nemam jazveciu davam aj bravcovu. Pripadne ak mas kacaciu. Husaciu. To je jedno.

hygienka
20. feb 2025

@nikpa daj si inzerát,že kúpiš masť z jazveca. Prípadne rozhod siete v rodine, niekto určite pozná poľovníka.

veronikaveve000
autor
21. feb 2025

@lalenka33 ja mám originál od poľovníka

lalenka33
21. feb 2025

@veronikaveve000 tak tú môžeš