icon

Je Atarax bezpečný pre deti?

Dnes o 08:21

6 ročným ma tiky uz 2 a pol mesiaca žmurkanie,neurolog predpísal liek Atarax no po prečítaní nežiaducich co su brutálne od anaf.soku až smrť mu ich nedám asi.Aky je vas názor resp brali vaše deti tento liek a mali neziaduce? Vdaka

anonym_4399ba
Dnes o 08:27

@anonym_autor nepreháňaj ani sa nečudujem, že má tiky, keď má takú hystericku matku.Je to normálny liek pre deti a dospelych

viestta
Dnes o 08:29

anafylakticky sok moze mat aj ako reakciu na paralen alebo hociktoru potravinu alebo anestezu u zubara

alison11
Dnes o 08:30

@anonym_autor Atarax sa dáva pri stresových situáciách a na spanie. Cez deň mu daj B-komplex a ako neurolog napísal užívanie pol Atarax mu neublíži.

anonym_9ca0e6
Dnes o 08:38

Kľudne si daj aj ty, uľaví sa ťi.

autor
Dnes o 09:09
@anonym_9ca0e6

Kľudne si daj aj ty, uľaví sa ťi.

@anonym_9ca0e6 asi si dam

anonym_c26f90
Dnes o 09:13

@anonym_autor ženy ake ste niektoré ozaj nechutné píšete tu o autorke že je hysterka a prečo?pretože sa niečo opytala?alebl má len strach čo dá dietatu?ja obcas rozmýšlam,že preco tak nechutne zlomydelne odpisujete?Sama mam onko chorobu a pytala som sa veru na kazdý jeden liek pretože príbalový leták vie riadne vystrašiť ale veru je mi Vás ľúto....ked neviete slušne odpísat bez urážok sak anonym znesie.Autorka riadila by som sa lekarskym odporúčením 🙂

anonym_981cb3
Dnes o 09:33
@anonym_c26f90

@anonym_autor ženy ake ste niektoré ozaj nechutné píšete tu o autorke že je hysterka a prečo?pretože sa niečo opytala?alebl má len strach čo dá dietatu?ja obcas rozmýšlam,že preco tak nechutne zlomydelne odpisujete?Sama mam onko chorobu a pytala som sa veru na kazdý jeden liek pretože príbalový leták vie riadne vystrašiť ale veru je mi Vás ľúto....ked neviete slušne odpísat bez urážok sak anonym znesie.Autorka riadila by som sa lekarskym odporúčením 🙂

@anonym_c26f90 antibiotiká, paralen, ibuprofen, ... všetky lieky spôsobujú nežiaduce účinky. Alergie, anafylakticý šok, ... všetko. Pripadá mi to, že asi prvý krát v živote objavila autorka príbalovy leták. Naozaj, vážne.

anonym_c26f90
Dnes o 09:39
@anonym_981cb3

@anonym_c26f90 antibiotiká, paralen, ibuprofen, ... všetky lieky spôsobujú nežiaduce účinky. Alergie, anafylakticý šok, ... všetko. Pripadá mi to, že asi prvý krát v živote objavila autorka príbalovy leták. Naozaj, vážne.

@anonym_981cb3 ved v poriadku ale dá sa to napísať aj slušne alebo nenapísat vobec .Ako odkedy sa tu objavili anonymne možnosti je to tu samá urážka a zhadzovanie