Je bežné operovať obe oči pri strabizme?
Ahojte dceru vcera operovali (5r.) na strabizmus. Operovali jej obe oci aj napriek tomu ze jej uteka iba jedno. Chcem sa spytat je to bezny postup ze operuju obe oci? a este sa chcem spytat ako dlho trvalo kym sa ocka zahojili? lebo dnes sme prisli domov snazime sa aby si ich nesuchala lebo sa bojime ze si vysucha stichy aby sme sa nemuseli vracat ... a mam pocit ze ma ocka cervensie ako v nemocnici.. zacinam mat strach.. kolko trva kym sa troska zahoja? dakujem
Zahojenie by malo trvať týždeň - týždeň a pól a operovať nám budú obe oči, aj keď škúli len jedno.
je to bežne,že obe oči,oni vedia čo robia. Je aj v norme,že oči sú červeneé,ved sa šilo a riadne podráždilo tkanivo spojovky. Nestresujte,len tak ľahko sa stehy nevyšuchaju.skor ide o to,aby si tam nezaniesla infekciu,takže ozaj byť s ňou a zabaviť ju. a samozrejme lokalna liečba ako naordinovali.
Bola som ok 2025
Obe oci syn, hoji sa to tak 10 dni kludovy rezim kvapky do oci.
@nikol1288 moj to mal horsie 🙂 takze neboj zahoji sa
@ariannazara a kolko po operacii ste zacali cvicit s ockami?
@ariannazara a kolko po operacii ste zacali cvicit s ockami?
@nikol1288 my sme nemuseli cvicit
@nikol1288 my sme nemuseli cvicit
@ariannazara aha no nam kazali ale este ju to boli cize este nejdeme vymyslat. Najhorsie ju to boli ked jej dam masticku.. chudatka deti cim si musia prechadzat a teda viem ze vela deti prechadza horsim .. to by som nedala naozaj

Skúste napísať do tejto skupinky https://www.modrykonik.sk/group/6796/ sú tam zdravotníci čo radia ľuďom a sú tam aj očné lekárky a operačné sestry