icon

Je bezpečné používať koloidné striebro u detí?

24. jan 2025

Ahojte mozem potierat dvojrocnej dcere cikulku? Ma mykozy z plienok...nezabera nic...len toto striebro..ale netusim, ci je to v pohode jej to potierat kazdy den...plienku jej uz vobec nedavam...nocnik extremne odmieta...

martinmmartin
24. jan 2025

Ak na mykozu nezabera nic (teda ani kanesten) tak prosim k lekarovi

autor
24. jan 2025

@martinmmartin u lekara sme voli 8x za posledny mesiac a pol...u 3 roznych

autor
24. jan 2025

@martinmmartin dakujem za odpoved k otazke

123miaa123
24. jan 2025

Aku liečbu už mala? Ake krémy maste? Probiotiká užíva? Čo na to lekári? Koloidne striebro by som osobne dlhodobo nedávala, môže trvalo zafarbiť kožu na modro, sice pri vonkajšom použití menej často ale riziko tam je (pri nadmernom používaní.) Prípadne pozriete od herbexu KOLOIDKO pre deti, vyrába sa inou technológiou ako pre dospelých a je na citlivejsiu pokozku

barbora854
24. jan 2025

Ako ste zistili že ma mykózy ?moja mala si ju vkuse sucha 4rocna a ma plienky ešte na spanie

autor
25. jan 2025

@123miaa123 imazol imacort canesten ine si uz nespomeniem...probiotika uziva...je to povrchova mykoza...ak jej nedam plienku, ma to zahojene...problem je, ze sem-tam niekam musime ist a ak jej plienku dam, ma to hned naspat...to striebro jej davam 4. Den...radsej to uz tiez prestanem...ale krasne jej to zahojilo...boli sme u pediatra a u koznej...spustili to plienky kolorky.....ach....

autor
25. jan 2025

@barbora854 pediater aj kozna lekarka..ze to je povrchova mykoza z plienok

123miaa123
25. jan 2025

Skúste zmeniť značku plienok prípadne skúsiť látkové, ešte existuje masť fungicidin, obsahuje iné liečivo ako tie, čo ste vymenovali.

autor
25. jan 2025

@123miaa123 dakujem krasne...ano uz je na latkovych plienkach, ale ked ideme niekam nadlhsie prec dam jej bioline...ale aj z tych sa jej to hned vrati :( ...dakujem skusim fungicidin...ten kortikoidy neobsahuje prosim ?

stanulienkat
25. jan 2025

Casto vetrat,omyvat cistou vodou, zmenit plienky. Niekde je chyba na vasej strane. Nepapa vela cukrov? Nie je mozne, aby jej kremy nepomohli. Kozna robila vyter? Mozno to nie je kvasinka, ale zlaty stafylokok.

autor
25. jan 2025

@stanulienkat nie nepapa...skoro vobec ziafne sladkosti..viem, ze je chyba na nasej strane..ale neviem kde...veeeela vetrame..ani navstevy nemozeme prijimat...lebo niekedy tu smrdi od cikanic vsetko..raz tyzdenne tepujeme gauce koberce...

stanulienkat
25. jan 2025

Casto menis plienky?? Potom uz len ten vyter. Ked si natierala antimykotika, natierala si minimalne 2-3 tyzdne ako sa ma? A pravidelne?

123miaa123
25. jan 2025

Fungicidin obsahuje len nystatin čo je antimykotikum. Neobsahuje kortikoid.🙂

autor
25. jan 2025

@123miaa123 super...skusime..dakujem Vam

autor
25. jan 2025

@stanulienkat kazde jedno cikanie ju umyjem..kazde...ak sa pokaka pridam aj mydlo..take prirodne od pediatricky...vysterili jej len moč a ten bol uplne v poriadku