Je bezpečné používať koloidné striebro u detí?
Ahojte mozem potierat dvojrocnej dcere cikulku? Ma mykozy z plienok...nezabera nic...len toto striebro..ale netusim, ci je to v pohode jej to potierat kazdy den...plienku jej uz vobec nedavam...nocnik extremne odmieta...
@martinmmartin u lekara sme voli 8x za posledny mesiac a pol...u 3 roznych
@martinmmartin dakujem za odpoved k otazke
Aku liečbu už mala? Ake krémy maste? Probiotiká užíva? Čo na to lekári? Koloidne striebro by som osobne dlhodobo nedávala, môže trvalo zafarbiť kožu na modro, sice pri vonkajšom použití menej často ale riziko tam je (pri nadmernom používaní.) Prípadne pozriete od herbexu KOLOIDKO pre deti, vyrába sa inou technológiou ako pre dospelých a je na citlivejsiu pokozku
Ako ste zistili že ma mykózy ?moja mala si ju vkuse sucha 4rocna a ma plienky ešte na spanie
@123miaa123 imazol imacort canesten ine si uz nespomeniem...probiotika uziva...je to povrchova mykoza...ak jej nedam plienku, ma to zahojene...problem je, ze sem-tam niekam musime ist a ak jej plienku dam, ma to hned naspat...to striebro jej davam 4. Den...radsej to uz tiez prestanem...ale krasne jej to zahojilo...boli sme u pediatra a u koznej...spustili to plienky kolorky.....ach....
@barbora854 pediater aj kozna lekarka..ze to je povrchova mykoza z plienok
Skúste zmeniť značku plienok prípadne skúsiť látkové, ešte existuje masť fungicidin, obsahuje iné liečivo ako tie, čo ste vymenovali.
@123miaa123 dakujem krasne...ano uz je na latkovych plienkach, ale ked ideme niekam nadlhsie prec dam jej bioline...ale aj z tych sa jej to hned vrati :( ...dakujem skusim fungicidin...ten kortikoidy neobsahuje prosim ?
Casto vetrat,omyvat cistou vodou, zmenit plienky. Niekde je chyba na vasej strane. Nepapa vela cukrov? Nie je mozne, aby jej kremy nepomohli. Kozna robila vyter? Mozno to nie je kvasinka, ale zlaty stafylokok.
@stanulienkat nie nepapa...skoro vobec ziafne sladkosti..viem, ze je chyba na nasej strane..ale neviem kde...veeeela vetrame..ani navstevy nemozeme prijimat...lebo niekedy tu smrdi od cikanic vsetko..raz tyzdenne tepujeme gauce koberce...
Casto menis plienky?? Potom uz len ten vyter. Ked si natierala antimykotika, natierala si minimalne 2-3 tyzdne ako sa ma? A pravidelne?
Fungicidin obsahuje len nystatin čo je antimykotikum. Neobsahuje kortikoid.🙂
@123miaa123 super...skusime..dakujem Vam
@stanulienkat kazde jedno cikanie ju umyjem..kazde...ak sa pokaka pridam aj mydlo..take prirodne od pediatricky...vysterili jej len moč a ten bol uplne v poriadku

Ak na mykozu nezabera nic (teda ani kanesten) tak prosim k lekarovi