Je detské lehátko škodlivé?
Chcem sa spýtať, aké máte skúsenosti s detským lehátkom pre bábätká? Je škodiace? Poraďte mi. Ďakujem.
@jansam pouzivali sme vibracne lehatko od 6 tyzdna az do cca 9 mesiacov vyborna vec pomohlo nam to napr. aj pri refluxe
Neviem o tom, ze by bolo skodlive. Niektore vibruju a pomahaju pri traveni. Niektore sa dokonca daju polohovat az do lahu, ked babo zaspi. Skor su skodlive choditka.
podla mna ked tam nie je dieta "odlozene" pol dna, tak neskodi. Na pol hodinku ho nechat v kresielku, spravit si ranajky, nieco uvarit, potom zas zmenit polohu babatka, ponosit, na brusko a pod., podla mna uplne v poriadku.
ani naetusim ci je skodlive... mozem povedat ze moja malicka tam chce byt ukludni je to ale zasa ju tam nemam stale dva tri krat do dna na 30minut a ak jej zapnem vybrovanie tak tam aj zaspinka no potom ju prelozim do postielky... 🙂 a kedze mame reflux tak je to super vec...

Ja som mala od 9 týždňa až kým z neho nevyrástol a nepovedala by som, že je škodlivé 🙂 Však tam skoro leží, má taký zagulatený chrbátik, akurát že neleží narovno. V autosedačke sedí v spriamenejšej polohe.