icon

Detský šampón/sprchový gél

11. máj 2022

Ahojte, poraďte Vašu naj značku detskej kozmetiky pre bábätko od narodenia 🙂 ďakujem

zuzana2299
•
11. máj 2022

Weleda a neskôr som kúpila Alverde baby krem aj šampón z dm drogerie - vydrží naozaj dlho lebo je hustý

petamich
•
11. máj 2022

ked by maly nemal ekzem tak do dnes okrem mydla na zadok nepouzivame nic 🤷‍♀️ cista voda takemu malemu drobcovi uplne staci, kazdopadne pouzivame LaRoche Lipikar Ekzema, kedze ma problematicku pokozku

viestta
•
11. máj 2022

Od narodenia nič, stačí čistá tepla voda, na pokakany zadok mydlo a tepla voda. Na akúkoľvek kozmetiku je čas aj od roka

patka06
•
11. máj 2022

Naj značka je čistá voda

nikpa
•
11. máj 2022

Kúpať v čistej vode, rovnako aj vlásky. Na pokadenu rit detské mydlo alebo syndet pretože tie fekálne baktérie+krém na zapareniny len voda nezmyje. Inak nič iné netreba, minimálne pol roka-rok.

domiklik
•
11. máj 2022

Ja aj muž sa vždy po sprche natierame... Mame extrémne tvrdú vodu,to sa musíš natrieť... Malemu dávam do kúpeľa oilatum a krém sebamed

riskoh
•
11. máj 2022

CistA voda je naj,suchu kozu sme natierali oluvovym olejom z lekarne,az okolo 7 mesiaca sme zacali poyzivat sebamed

ibas
•
11. máj 2022

HIPP

kikulienkadd
•
11. máj 2022

Ahoj,od narodenia som pri deťoch používala Biodermu, neskôr Nivea, Sebamed, Hipp, Bubchen, Babylove.