icon

Je lepší Imunoglukan alebo Beta glucan?

zvonkohra
23. sep 2012

Ahoj mamicky...mala mi v sept.nastupila do skolky pred tym nikdy nebola chora teraz sme dni v skolke a tyzden doma a stale dookola stale nadcha odporucili mi imunoglukan ale citala som aj o beta glucan na imunitu co je lepsie?viem ze naj su babske recepty a nezatazovat organizmus sirupmy ale napr nasa med nemoze je alergicka,cesnak do nej nedostanem tak preto volim sirupy.Do teraz chora nebola myslim nemala nadchy ani nic podobne

Strana
z2
kaery
24. okt 2016

@nuska ja mam betaglukan 500 a cukor tam nevidim.iba to a D.

nuska
24. okt 2016

@kaery no ten ano, tej je ale v kapsuliach. Vacsinou sa detom dava sirup a to je potom sam cukor.

tajomna21
24. okt 2016

u nas imunoglukan nula bodov, betaglukan sme neskusali ... u nas 100% colostrum, ucinok 100% ...

luboslavap
1. dec 2016

@evelin325 ahoj, a co je to za zazrak? Ako sa vola a od akej firmy? Vdaka

luki2297
Odpoveď bola odstránená
lucinkaboz
9. dec 2016

@martina1305 ahoj,prosim vas ,ake huby to su ? dakujem

nanuskal
12. dec 2016

Ahojte, ja sa chcem tiež podeliť o svoju skúsenosť. Malý mal od marca jeden zápal priedušiek za druhým, dcéra to chytala tiež. Cez prázdniny bol 3mesiace doma v lete a aj tak sme mali dvakrát zápal priedušiek. Po nástupe do škôlky to bolo ešte horšie, každý druhý týždeň doma. V oktobri som sa už najedovala a začala pátrať. Najväčšie ohlasy boli na kolostrum od LR. Rozhodla som sa investovať a vyskúšať ho. Kupila som k tomu ešte súbor 10vitamínov a vit.C. Ešte v tom mesiaci boli chorí, ale odvtedy klop klop klop keď aj chytia niečo, majú super priebeh, slabý soplík. Dokonca bola v skolke viroza a oni ju zvladli s jedným pokakaním sa. Takže podľa mňa žiadne bludy a ak máte možnosť investovať do zdravia, tak určite odporúčam ísť týmto smerom. Kľudne aj poradím, ak potrebujete.

klaudika11
4. mar 2017

@evelin325 prosim ako sa vola to homeo a odkial ho zozeniem?dakujem za odpoved 🙂

poleva
13. okt 2017

Nema niekto zvysny kod z imunoglukanu ?Dakujem

mikromica
27. feb 2018

Hliva ustricna obsahuje betaglucan, ale dolezite je, akou formou je extrahovany. Ak ju jete v jedle, je to len pre jej chut. Huby su tazko stravitelne pre obsah bielkovín a dalsich latok. Vase telo tuto zlozku v tele nevstrebe. Betaglucan by mal byt "MIKRONIZOVANY" s min. 90% cistotou. Len takto ho dokaze telo prijat s maximalnou účinnosťou. Co sa tyka uzivania pre deti, najvhodnejsie su sirupy, ci pastilky s tymto mikronizovanym betaglucanom, podla vyhlasky urcene detom od 3.rokov.

anonymka11
27. feb 2018

A čo hovoríte na probio fix imun máte s ním skúsenosti? Pomáha

efinka666
24. sep 2021

@martina1305 dobrý deň prajem,prosím vás napíšte mi viac o tej hube ,ak je to ešte aktuálne ďakujem pekne

petushka7
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2