Je lepší Paralen alebo Nurofen pri teplote po očkovaní?
Aká je teplota? ... pokiaľ do 38,5 st. nezrážať, telo si vytvára protilátky ... čo sa týka účinnej látky, je to jedno ... mojej dcére Nurofen robí zle na žalúdok, zo sirupu/tabletiek zvracia, z čapíkov hnačkuje ... takže u nás len Panadol/Paralen.
Kazdemu zabera nieco ine. My sme rodina, kde zaberie len Nurofen.
Ja sa pytam koli tomu ze vela pediatrov neodporuca pocas teploty pri ockovani nurofen.. tak teraz neviem preco
Viem ze az nad 38,5 mam dat. Len neviem ci je lepsie podavat nurofen alebo paralen
Veď daj, čo máš ... aj tí pediatri vysvetlili, prečo sa po očkovaní nesmie Nurofen? ... nemýliš si to s kiahňami? Vtedy sa nesmie Nurofen ... veď aj na príbalovom letáku k Nurofenu je dávkovanie v prípade teploty po očkovaní.
@dzulli1980 znizuje tu ockovaciu davku. Viem ze pri kiahniach sa nurofen nesmie
Tak keď si presvedčená o tom, že Nurofen znižuje očkovaciu dávku, daj Paralen/Panadol, nerozumiem prečo sa pýtaš.
@dzulli1980 ja sa len pytam ci je to pravda zabudla som otaznik.
Tak toto som netušila že sa nesmie,nikto ma na to neupozornil, nikdy som o tom nepočula 🤔 všetky 3 deti mali kiahne aj teploty a striedali sme pri teplotách nurofen/ Paralen ...
Hlavne opatrne s tým čakaním na 38,5 teplota, deťom ktorým ťažko klesá a dlho , môže sa stať že dáte liek pri 38,5 a do hodiny má 40! Mne tak starší syn skoro skolaboval a všetci sú takí že im pomaly klesá teplota aj 2h po podaní lieku + zábaly majú 39
@margaretka meram jej na cele spi mala tak ju nechcem budit .. ale ak sa zobudi v noci tak odmeram a podam hned .. ale na cele ma 37,5 a neni ani taka horuca
Mne pediatricka vzdy odporucila Nurofen po ockovani.
v lekárni mi povedali, že po očko je lepší nurofen
Dakujem Vam. Nebolo treba teplota nebola vysoka. Ale budem vediet ze nurofen je lepsi

Zalezi aka teplota ake ockovanie a aky vek dietata....ale my s.e.davalo nurofen.ale.ked.mala az.38 5 ak menej nechala.som tak nech telo bojuje