icon

Je menší mozog u bábätka dôvodom na obavy?

Dnes o 08:10

Ahojte ženy, mate skúsenosti niekto že malo vaše babo menší mozoček? A pri narodení bolo všetko v poriadku?
Lekár povedal ze je všetko poriadku ale stale mi to nedá čo keď sa mu mozoček nebude vyvíjať ako ma keď už teraz ho ma menší..

anonym_b562d6
Dnes o 08:17

Ak sa ti nieco nezda chod za druhym lekarskym nazorom. Tu ti nikto neporadi, vacsina nie su odbornici alebo najnovsie kopiruju nazory z AI. Kazdopadne pokial lekar povedal, ze je to v poriadku tak by som mu verila.

anonym_4371a9
Dnes o 08:31

Nazor druheho lekara, tu nic ine nevymyslis.

monro
Dnes o 08:35

Z čoho vyvodzuješ, že má dieťa menší mozog/mozoček (nemiešaj si to, mozog je jedno a mozoček iné)? Lebo podľa meraní nevidím nič...Upresni to.

anonym_481f42
Dnes o 08:37

Ako mensi? Ved si len tehotna, ma ho mensi o niekolko tyzdnov? Tie merania su iba priblizne, vzdy a vzdy mas par dni, kludne aj tyzden dva rozptyl pri roznych castiach tela a je to uplne normalne. A to Ti hovorim ako matka s par detmi a doktorka, nie AI. Ukludni sa a normalne komunikuj s Tvojim doktorom, nie modrym konikom. Ak mu neveris, zmen doktora.

reela
Dnes o 09:06

Ved tie merania su absolutne v poriadku

anonym_40c1ce
Dnes o 09:10

O jedneho volica smeru pribudne naviac

anonym_94522e
Dnes o 09:16

Aj keby teoreticky mal menší mozog ,neznamená to automaticky problém

anonym_ab02da
Dnes o 09:28
@anonym_40c1ce

O jedneho volica smeru pribudne naviac

@anonym_40c1ce ako vtip super, no do tejto témy sa nehodil, aj keď všetci chápeme pointu ✌️