Je menší mozog u bábätka dôvodom na obavy?
Ahojte ženy, mate skúsenosti niekto že malo vaše babo menší mozoček? A pri narodení bolo všetko v poriadku?
Lekár povedal ze je všetko poriadku ale stale mi to nedá čo keď sa mu mozoček nebude vyvíjať ako ma keď už teraz ho ma menší..
Nazor druheho lekara, tu nic ine nevymyslis.
Z čoho vyvodzuješ, že má dieťa menší mozog/mozoček (nemiešaj si to, mozog je jedno a mozoček iné)? Lebo podľa meraní nevidím nič...Upresni to.
Ako mensi? Ved si len tehotna, ma ho mensi o niekolko tyzdnov? Tie merania su iba priblizne, vzdy a vzdy mas par dni, kludne aj tyzden dva rozptyl pri roznych castiach tela a je to uplne normalne. A to Ti hovorim ako matka s par detmi a doktorka, nie AI. Ukludni sa a normalne komunikuj s Tvojim doktorom, nie modrym konikom. Ak mu neveris, zmen doktora.
O jedneho volica smeru pribudne naviac
Aj keby teoreticky mal menší mozog ,neznamená to automaticky problém
O jedneho volica smeru pribudne naviac
@anonym_40c1ce ako vtip super, no do tejto témy sa nehodil, aj keď všetci chápeme pointu ✌️

Ak sa ti nieco nezda chod za druhym lekarskym nazorom. Tu ti nikto neporadi, vacsina nie su odbornici alebo najnovsie kopiruju nazory z AI. Kazdopadne pokial lekar povedal, ze je to v poriadku tak by som mu verila.