Bábätko menšie o týždeň: Je to bežné?
Ahojte žienky, bola som na prvej kontrole a bábätko bolo o týždeň menšie. Srdiečko bilo. Podľa ms by som mala byt 9 týždeň ale doktorka povedala že to vyzerá na 8. Stalo sa vám to tiež a bolo všetko v poriadku ?
@baska1212 mohla si mať posunutú ovuláciu? Ja som ju mala a napriek tomu mi doktorka na každej kontrole tvrdila, že je to týždeň menšie, lebo to rátala podľa MS. Všetko bolo v poriadku.
@anonym_4b64dd popravde som si ovulaciu nikdy nesledovala, cykly mávam 28-34 čiže je možné že bola posunutá
@anonym_4b64dd popravde som si ovulaciu nikdy nesledovala, cykly mávam 28-34 čiže je možné že bola posunutá
@baska1212 je to možné, neobávaj sa naozaj. Je to pomerne bežné.
dôležíté su prietoky , ak su v pohode tak je to ok
oni velkost beru ako priemerne cca velkost a to tvoje nemusi mat presne tie rozmery
bežne sa napr kopnu aj o kilo a pol čo je dost
2tyzdne plus minus su v poriadku !
Takto skoro to nie je tak v poriadku ako pozdejsie. Ja som mala odsledovanu ovulaciu, v 6+4TT bolo srdiecko, ale ocakavala som viac, nie 6+1tt, co namerala doktorka. Bohuzial o par tyzdnov to bolo 6+4tt bez srdiecka. Takže už od zaciatku tam viditelne bolo nieco zle.
Bohuzial, zostava len dufat. Nic nie je iste, dokial sa dieta prvý krát nenadychne.
@baska1212 Jasne, ale tie merania nie su presne. Mne to ale moj gynekolog hned povedal, aby som nebola v strese.
Bezne. A najma, ked netusis kedy si mala ovulaciu, tak prirodzene ze nevies vypocitat presny "vek".

@baska1212 mohla si mať posunutú ovuláciu? Ja som ju mala a napriek tomu mi doktorka na každej kontrole tvrdila, že je to týždeň menšie, lebo to rátala podľa MS. Všetko bolo v poriadku.