Je možné, aby 6 mesačné bábätko stále grckalo?
Mam 6 mesacnu dcerku ma problem s grckanim papa nutrilon ar proti grckaniu mno ak skusim ine mlieko stale grcka je to važny problem?
dadus necetla sem co psaly holky tak jenom napisu svuj nazor.... 😉
Danik blinka od narozeni... Trochu se nam to upravilo prikrmama-tuhou stravu neblinka..
Ale kdy mu dam jeste ted caj nebo mleko tak ublinkne.. Uz to z nej nelita tak jako kdyz byl mensi,ale v 6 mesicich jeste blinkal hodne..
my taky porad blinkame, ted uz mrkev a spol. ☹
My také blinkali od narození. Dávala jsem pod hlavičku složenou plínku, po kojení třeba 5x i víckrát vyměňovala, denně běžela pračka s plínami. Ani podložená postýlka pod hlavou nepomohla ☹ My zase říkali blivníku 😀 Teď (4,5 m.) se to trochu zlepšilo, ale stejně blinká. Prý se to srovná až začne např. sedět, prostě až bude více ve vertikální poloze. Tak uvidíme.
berusko to je pravda... az polezou a budou sedet taky se to hodne zlepsi... 😉
Nam sa reflux zlepsil po 7 mesiacoch.Prikrmovala som od 4mesiaca.A tiez ma podbradniky nebavili-neznasam ich su velmi skarede
My sme mali strasne pekne podbradniky 🙂 Dokonca uz starozitnosti vysivane.
No mne sa tie podbradniky nepacia ale to je vec nazoru
my sme mali tiež reflux, po 4 mesiaci prestal grckať,no zhruba pred 6 mesiacom sa mu to vrátilo.teraz mu dávam pred každým kojením dve lyžičky ryžovej nemliečnej kaše a celkom to zaberá 😉
môj malý je kojený a mal na gastre potvrdený mierny reflux. Nič som mu nedávala na zahustenie, grckal poctivo aj tuhú stravu do cca 8 mesiacov. Teraz už len občas grcne, ale to sa prejedá a podľa mňa to bol stále jeho problém, lebo často ešte ťahal poctivo mlieko a pritom si grcol 😲 😀
my mame take sest mesicu a take nam obcas neco ujede, ale nic hrozneho, takze si z toho hlavu nedelam.... uz tri dny davame mrkvicku a tu nevyblinkal nikdy, jen obcas trochu srazeneho mlicka.
myslim si, ze v tomhle veku je to jeste docela normalni, kdyz to je obcas a ne proudem...
Mě kluk ublinkával do 8 měsíce,taky nic hrozného ale vždycky z něj něco vypadlo 😀 a spravilo se to až od doby,co začal lézt po 4 a stavit se 😉 už si netlačí bříško
no grcka nepravidelne na podbradnikoch ma nebavi to že ked niekam ideme ani 1 podbradnik nestaci nekedy sa zgrcka cela berie specialne mlieko proti grckaniu ja som sa s lekarom rozpravala ale ten ma na gastro neposlal viem že deti su rôzne ale nieje možne aby som s nou nemohla ani trosku pohnut bez toho aby s nej nieco vyslo da sa refux liecit__?_
dadusa, mne malý tiež furt grckal, podbradníky som davala stále, či doma, alebo aj von na prechádzke ich mal... Nevracal prúdom, len to z neho "vytieklo". Lekárky som sa pýtala, či to náhodou nie je reflux, tak povedala, že je normálne u detí do 1.roka, ak sa pri odgrcnutí troška povracajú. Ale mne vracal, aj keď si neodgrcol a dosť často /5-7-10 krát za deň/ Kojený bol 6.týždne, takže sme na UM (Humana HA), ale to nie je proti refluxu. Prikrmovať som začala po 4.mes., grckanie sa trocha upraví tuhšou stravou. Keď už začal loziť, sedieť tak grckanie prestalo asi v 7.mes.
//sonazitnanova, kravské mlieko nie je až také hrozné 😉 ...ja ho dávam do príkrmov asi od 6.mes. Zo začiatku asi 3-4krát do mesiaca, postupne viac krát a teraz asi 3-krát do týždňa má jedlo, v ktorom je troška prevareného mlieka 🙂 //
jana, mám dievčatko, bude mať už pol roka, dávam jej na obed pyre a večer kašu, pije aj mlieko Beba a stále mi grcká, neviem čo mám robiť, či mám isť s ňou ku jej doktorke? Stále jej vymieňame pobradníky a veci.
@nikollette ano ano, na plnotucnom kravskom mlieku nie je nic zle, ak robi babatku dobre. Sama som.od 9 mesiacov davala malemu kravske, lebo umele.akelkolvej znacky neznasal. A kravske v poho. 😊apropo, bolo to na radu velmi dobrej pani lekarky. Krqvske mlieko nie je jed. Ved aj umele je len ususene kravske 😊
@misule82 ahoj. Chcem sa opýtať, kedy ste prestali grckat. My mame ten istý problém od narodenia. Teraz ma mala 6,5 mesiaca. Prikrmy mame 3x za deň, ale stále grcka. Som zvedavá kedy vám to prešlo. Ja sa bojím ju aj do buginy dávať sedieť, lebo to bude všetko ogrcane 😁. Ďakujem za odpoveď.

Zoja, ty kokšo.. to môže trvať reflux tak dlho 😕 ☹