Je nevyhnutná obriezka pri fimóze u 16-ročného syna?
Dobrý deň mám 16-cneho syna ktorý má ešte stále fimozu a tak som ho poslal ku lekárke, a tá mu povedala že tu už je iba možná obriezka a je vôbec potrebná?
@anonymous12 tiež som udivená, že kým bol malý, tak ste to neriešili a zrazu 16r obzeráš penis,no ale čo už.
Ak má mať niekedy normálny život bez zápalov, bolesti a aktívny intímny život, tak áno, obriezka je na mieste. A nie je na tom nič tragické, obrezaných chlapov behá po svete viac ako si myslíš.
@anonymous12 Nech ide za urologom. Moze este skusit mast a pravidelne cvicenie.
Aké ste hnusne, zákerne ženy. Pomaly urobíte z ničoho úchyláka na vlastného syna.
Operovat a cim skor.nema inu moznost ak nechce trpiet v intimnom živote.
Ani náš 10 ročný ešte nepretiahne, a vraj nie je obriezka nutná pokiaľ nemá zápaly.
Prečo by to malo mať vplyv na intímnom živote?
@anonymous12 lekarka mu povie, ze jedine obriezka a ty sa pytas, ci je potrebna? My nevieme, ci je to ozaj fimoza alebo su tam zrasty, ze to nejde inak. Mas dieta, takze asi vies, ze penis pocas erekcie ide von z predkozky. Ak to on ma zuzene, tak sa mu nema kam postavit, resp. moze sa mu krivit a tazko zasunie.
Pre mudrlantov, môjmu synovi sa fimoza urobila ked mal 11rokov, dovtedy bez problémov pekne išlo všetko. Dá sa urobiť pekne, nemusí sa to cele obrezat. Nášmu to urobili tak ze ani nevidno že mu niečo robili
Ma 16 rokov, jedine to operovat, ved to je mini zakrok a velmi potrebny. Inak nebude mat plnohodnotny sexualny zivot.
Pre mudrlantov, môjmu synovi sa fimoza urobila ked mal 11rokov, dovtedy bez problémov pekne išlo všetko. Dá sa urobiť pekne, nemusí sa to cele obrezat. Nášmu to urobili tak ze ani nevidno že mu niečo robili
@pininka1 asinine to fuk, pol sveta ma obriezku, vacsina muzov v USA ma tiez, tam to robia automaticky u chlapcov, ze je to ako cistejsie na pohlad
Samozrejme. Veď to ho musí bolieť.
@anonymous12 Ja som mal fimozu tak isto a riešil som to obriezkou. Odvtedy žiadny problém- max.odporucam

@anonymous12 akoze to nikto neriesil doteraz? Ja som fimozu u syna riesila ked mal 5r. Ano, je obriezka potrebna pokial ma zapal, nevie pretiahnut predkozu plynule.