icon

Je nevyhnutná obriezka pri fimóze u 16-ročného syna?

anonymous12
4. aug 2025

Dobrý deň mám 16-cneho syna ktorý má ešte stále fimozu a tak som ho poslal ku lekárke, a tá mu povedala že tu už je iba možná obriezka a je vôbec potrebná?

stvura
4. aug 2025

@anonymous12 akoze to nikto neriesil doteraz? Ja som fimozu u syna riesila ked mal 5r. Ano, je obriezka potrebna pokial ma zapal, nevie pretiahnut predkozu plynule.

anonym_60d967
4. aug 2025

@anonymous12 tiež som udivená, že kým bol malý, tak ste to neriešili a zrazu 16r obzeráš penis,no ale čo už.
Ak má mať niekedy normálny život bez zápalov, bolesti a aktívny intímny život, tak áno, obriezka je na mieste. A nie je na tom nič tragické, obrezaných chlapov behá po svete viac ako si myslíš.

beata_k
4. aug 2025

@anonymous12 Nech ide za urologom. Moze este skusit mast a pravidelne cvicenie.

anonym_74bf52
4. aug 2025

Aké ste hnusne, zákerne ženy. Pomaly urobíte z ničoho úchyláka na vlastného syna.

janinah
4. aug 2025

Operovat a cim skor.nema inu moznost ak nechce trpiet v intimnom živote.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
sagitta33
4. aug 2025

Ani náš 10 ročný ešte nepretiahne, a vraj nie je obriezka nutná pokiaľ nemá zápaly.
Prečo by to malo mať vplyv na intímnom živote?

senta_sofia
4. aug 2025

@anonymous12 lekarka mu povie, ze jedine obriezka a ty sa pytas, ci je potrebna? My nevieme, ci je to ozaj fimoza alebo su tam zrasty, ze to nejde inak. Mas dieta, takze asi vies, ze penis pocas erekcie ide von z predkozky. Ak to on ma zuzene, tak sa mu nema kam postavit, resp. moze sa mu krivit a tazko zasunie.

pininka1
4. aug 2025

Pre mudrlantov, môjmu synovi sa fimoza urobila ked mal 11rokov, dovtedy bez problémov pekne išlo všetko. Dá sa urobiť pekne, nemusí sa to cele obrezat. Nášmu to urobili tak ze ani nevidno že mu niečo robili

kiki68
4. aug 2025

Ma 16 rokov, jedine to operovat, ved to je mini zakrok a velmi potrebny. Inak nebude mat plnohodnotny sexualny zivot.

kiki68
4. aug 2025
@pininka1

Pre mudrlantov, môjmu synovi sa fimoza urobila ked mal 11rokov, dovtedy bez problémov pekne išlo všetko. Dá sa urobiť pekne, nemusí sa to cele obrezat. Nášmu to urobili tak ze ani nevidno že mu niečo robili

@pininka1 asinine to fuk, pol sveta ma obriezku, vacsina muzov v USA ma tiez, tam to robia automaticky u chlapcov, ze je to ako cistejsie na pohlad

anonym_60c036
4. aug 2025

Samozrejme. Veď to ho musí bolieť.

brest9
16. aug 2025
@sagitta33

Ani náš 10 ročný ešte nepretiahne, a vraj nie je obriezka nutná pokiaľ nemá zápaly.
Prečo by to malo mať vplyv na intímnom živote?

@sagitta33 to sa pýtaš vážne? No jednoducho nebude vedieť normálne trtkať, čo bude teda dosť veľký problém 🙃

sagitta33
16. aug 2025
@brest9

@sagitta33 to sa pýtaš vážne? No jednoducho nebude vedieť normálne trtkať, čo bude teda dosť veľký problém 🙃

@brest9 Však by to mohol robiť aj keby predkožka išla stiahnuť len do polovice nie? Navyše v 10 rokoch to ešte nejde ani spoznať.

brest9
16. aug 2025
@sagitta33

@brest9 Však by to mohol robiť aj keby predkožka išla stiahnuť len do polovice nie? Navyše v 10 rokoch to ešte nejde ani spoznať.

@sagitta33 ako chlap, ktorý mal tiež tento problém, odpovedám: no nemohol. Pekne to bolí totiž pri silnejšom prirážaní😒

sagitta33
16. aug 2025
@brest9

@sagitta33 ako chlap, ktorý mal tiež tento problém, odpovedám: no nemohol. Pekne to bolí totiž pri silnejšom prirážaní😒

@brest9 🙈

brest9
16. aug 2025

@brest9 dnes je už kopec mužov obrezanych a podľa seba sudim, že to má rôzne výhody 😊 Ak myslíš, kľudne napíš aj do správy 😉

marcel19
18. aug 2025

@anonymous12 Ja som mal fimozu tak isto a riešil som to obriezkou. Odvtedy žiadny problém- max.odporucam