icon

Je normálne, že 6-ročný syn nekakal týždeň?

dankolia
3. dec 2023

Maminky nieaka rada ohľadom kakania.
6r.syn nekakal už skoro týždeň je to normálne? Bruško ho neboli ani nič podobne.Ale príde mi to už dlhá doba bez wc.Mate nieaku skúsenosť prosím.

viestta
3. dec 2023

Treba mu nasadit vlakninu, pridat tekutiny. Tyzden je uz vela ak normalne je. Pripadne mu pomoct mikroklystyrom aby sa vyprazdnil

siska53
3. dec 2023

@dankolia stava sa to, aj moja obcas tak, ale nasad mu nieco, napr.slivkovu stavu a zaradte viac vlakniny.

ketrint
3. dec 2023

@dankolia aj ja toľko nechodím, keď sme na dovolenke alebo som odcestovana. Lebo mozem ísť len u seba doma, aj to iba keď nemáme návštevu, takze 🫣🫣 Takze napr aj keď som v kancli a večer mame návštevu a nestihnem byt sama (pripadne medzitým absolvujem kruzok s malou), tak proste už potom nejdem, nemám ako. 🙈 Takze stava sa, že aj veľa dni takto vyjde… a najhoršie je leto alebo predĺžené vikendy/prazky niekde… 🤷🏻‍♀️

nikpa
3. dec 2023

@dankolia pokiaľ ho neboli brucho tak sa nič nedeje, aspoň mne tak na pohotovosti povedali. Odporúčam pomleté ľanové semiačka pridať do jogurtu, do polievky, do čohokoľvek aspoň 1-2 malé lyžičky denne, fungujú výbore. Tiež kamilkovy čaj a ovsené vločky sú dobré.

podkolienka951
3. dec 2023

Ja som malej dala glycerinovu cipku cca na 4 den a bolo po probleme. Za mna je to dost tyzden je dlha doba.

taga
3. dec 2023

Zajtra tri jablka a na pitie trosku letnu vodu.. tyzden si neviem predstavit - je dost?

0327850788
Odpoveď bola odstránená