icon

Je normálne, že dieťa v 27. týždni aktívne kope?

13. feb 2024

Ahojte, je normálne ak sa môj malý stále hýbe, vrtí, kope ?
Som prvorodička, tak to odhadnúť neviem, no kamarátky aj rodina keď mi pozerali ako sa mi pohybuje celé brucho, 2-3h s malými pauzami ide takto, potom asi spinká nejaký čas a potom ide zas do akcie.. oni nechápali, že to nemali, ani takto skoro to ešte nevideli..
Nepijem kofeín, obmedzujem sladké..

natalia2007
13. feb 2024

Ano, je to normalne.

nina7762
13. feb 2024

Je to individuálne, prvá bola riadne akčná, druhá menej. A na 27tt to nie je skoro 🙂 pokiaľ máš vyšetrenia v poriadku tak by som neriešila🙂

cookie29
13. feb 2024

budes mat futbalistu... u mna sa to bohuzial potvrdilo 🙂

gabriela2952
13. feb 2024

Ahoj, ak sa toto deje pravidelne rak je to v poriadku. V prípade, žeby bolo babo kľudne a zničiho nič začne takto ,,vzstrajat,, treba ísť ku dr. Ale ako čítam , v brušku máš nejakého malého divocha 🙂

iwesska
13. feb 2024

Tak ani v zivote nie su vsetky deti rovnake. Jedno je pomale,ine ide na turbo vykon. Mala som obe. Prvy v bruchu nonstop skakal a neprechadza ho to ani ako pubertaka,mladsia si max.prelozila nohu cez nohu a lehnila. Co robi dodnes,hlavne,ked sa treba ucit,alebo upratovat😂

wishes
13. feb 2024

bud rada, ze to takto je 🙂

mogaa
14. feb 2024

ono veľmi záleží aj ako je umiestnené bábätko, koľko miesta má v brušku - podľa toho žena cíti pohyby.....neznamená to nič, problém by bol len ak by si ho vôbec necítila.....vôbec to neznamená že kludné bábätko v brušku bude kludné aj po pôrode a ani že hyperaktívne dieťa v bruchu bude hyperaktívnym aj po pôrode.....

gvenduska
14. feb 2024

Môžeš byt rada
Môj nekopal vôbec to boli stresy či je všetko Ok