Je normálne, že dieťa v 27. týždni aktívne kope?
Ahojte, je normálne ak sa môj malý stále hýbe, vrtí, kope ?
Som prvorodička, tak to odhadnúť neviem, no kamarátky aj rodina keď mi pozerali ako sa mi pohybuje celé brucho, 2-3h s malými pauzami ide takto, potom asi spinká nejaký čas a potom ide zas do akcie.. oni nechápali, že to nemali, ani takto skoro to ešte nevideli..
Nepijem kofeín, obmedzujem sladké..
Je to individuálne, prvá bola riadne akčná, druhá menej. A na 27tt to nie je skoro 🙂 pokiaľ máš vyšetrenia v poriadku tak by som neriešila🙂
budes mat futbalistu... u mna sa to bohuzial potvrdilo 🙂
Ahoj, ak sa toto deje pravidelne rak je to v poriadku. V prípade, žeby bolo babo kľudne a zničiho nič začne takto ,,vzstrajat,, treba ísť ku dr. Ale ako čítam , v brušku máš nejakého malého divocha 🙂
Tak ani v zivote nie su vsetky deti rovnake. Jedno je pomale,ine ide na turbo vykon. Mala som obe. Prvy v bruchu nonstop skakal a neprechadza ho to ani ako pubertaka,mladsia si max.prelozila nohu cez nohu a lehnila. Co robi dodnes,hlavne,ked sa treba ucit,alebo upratovat😂
bud rada, ze to takto je 🙂
ono veľmi záleží aj ako je umiestnené bábätko, koľko miesta má v brušku - podľa toho žena cíti pohyby.....neznamená to nič, problém by bol len ak by si ho vôbec necítila.....vôbec to neznamená že kludné bábätko v brušku bude kludné aj po pôrode a ani že hyperaktívne dieťa v bruchu bude hyperaktívnym aj po pôrode.....
Môžeš byt rada
Môj nekopal vôbec to boli stresy či je všetko Ok

Ano, je to normalne.