Je normálne, že má syn 11 ročný ešte prilepenú predkožku?
Keď má syn v 11 rokoch ešte prilepenú predkožku, mám to nejako riešiť. Navyše myslím, že má aj dosť malý pipík, môže to nejako súvisieť. Na preventívke doktorka pozerala, ale nič k tomu nehovorila.
Nie je to normálne, neverím, že vás pediatrička neposlala k urológovi, Predkožku mala riešiť už dávno.
@anonym_3910b1 Možno som to napísala zle, on ju nemá zúženú ale len čiastočne prilepenú takže ide stiahnuť asi do polovice.
@sagitta33 aj tak smer urológia.
@anonym_3910b1 A nemôže sa uvoľniť v puberte?
@sagitta33 vyjadrila som sa nezrozumiteľne?
@anonym_3910b1 A nemôže sa uvoľniť v puberte?
@sagitta33 Sama určite nie, uvoľnenie sa rieši u malých chlapcov. V puberte s ňou bude mať akurát tak ešte väčší problém. Pýtaj si výmenný lístok na urológiu, čím skôr, tým lepšie.
@sagitta33 myslim, ze to si mala mat vyriesene davno.. kup slezovy krem od justu... alebo to bude potom na obriezku...
Môže sa mu to začať zapalovat v tomto veku mala ísť uz dávno dole. Toto sa rieši u malých detí ..to si si doteraz nevšimla ?
@sagitta33 to sa vážne pýtaš, alebo si nejaký úchyl? Už dávno mal byť syn na urologickom vyšetrení 🙈
@anonym_3910b1 to su presne tie zeny co nedavaju operovat pipiky lebo su brutalne “odbornicky doktorky” a potom deti trpia
@anonym_a0ef46 Ala keď nie je zužená, ale len prilepená tak snáď nemusí na obriezku.
@sagitta33 Len odborník ti povie v akom je stave, čo pomôže.
Syn mal tiež tak isto. Keďže nemal žiadne zdravotné problémy kvôli tomu, že mal ešte kúsok prilepený, čakalo sa na nástup puberty. V 13 rokoch už mal všetko v poriadku. Naša dr. neposiela k urológovi ak nie je zdravotný problém.
@anonym_a0ef46 Ala keď nie je zužená, ale len prilepená tak snáď nemusí na obriezku.
@sagitta33 staci krem triacilomon, urolog vacsi zazrak nevymysli. Predpise pediater , za mesiac dva ste ok ale musi stahovat cca po dvoch tyzdnoch kremikovania
@anonym_3910b1 to su presne tie zeny co nedavaju operovat pipiky lebo su brutalne “odbornicky doktorky” a potom deti trpia
@anonym_648c69 syna chceli v 3 rokoch rezat, odmietla som , nebolo treba, rozbehali sme v 11tich. Zase nie hlava nehlava....
@sagitta33 pediatricka by vas mala poslat na urologiu, ked je to zle. Mojmu v 10r je este trosicku prilepena, boli sme pred mesiacom na preventivke a povedala, ze to sa este uvolni. Jemu sa to pomaly rokmi uvolnuje. A co sa tyka velkosti, tak tym to urcite nie je, moze to byt genetika. Moji to maju po manzelovi...ale nijako to nevadi, kedze v pohode splodil 3 chlapcov 😁😁😁
Baby, vaše deti nemajú otcov?veď ti otcovia ich hádam kúpu, sledujú ich....či to žena má na fóre toto riešiť?
Nám sa to stalo, keď bol malý všetko v poriadku, v 9 rokoch mu to nešlo celkom a v 11 to mu išlo do polovice. Poslala nás na urologiu tam to vyriešil lekár sondou a dal nám masť. Odvtedy bez problémov.
@sagitta33 mám 11.r syna a nie nekupe ho manžel
Či to má byť rozdelené ? Že žena dievča a manžel chlapca.. dcéra má 7 rokov a manžel ju normálne okupe. Lebo sa nedokáže sama, má hendikep.
A ja 11 ročného neumyvam už od 8 rokov, zvláda to sám
Baby, vaše deti nemajú otcov?veď ti otcovia ich hádam kúpu, sledujú ich....či to žena má na fóre toto riešiť?
@terezka1947 sa čuduješ? Tu nevedia či dať pančušky do škôlky🙃
@anonym_648c69 syna chceli v 3 rokoch rezat, odmietla som , nebolo treba, rozbehali sme v 11tich. Zase nie hlava nehlava....
@anonym_c1750d aké hlava, nehlava. Zas tu z urológov nerobme strášiakov so skalpelom medzi dvermi. Pozrie, vyhodnotí a navrhne postup. Ak si si nevšimla autorka píše, že sa jej zdá, že má malý pipík. To tiež posúdi lekár. Existuje aj diagnóza mikropenis. To mi však tu na.MK nemôžme vedieť. Preto áno smer urológ.
@terezka1947 sa čuduješ? Tu nevedia či dať pančušky do škôlky🙃
@anonym_3910b1 tak ja neviem,ale keď sa mi niečo nezdalo pri synovi, pýtala som sa manžela....veď je chlap a hneď mi povedal,že je to ok....alebo prišiel sám, že niečo ok nie je. Rozumiem,že si ženy prídu pre radu. Ale mne to tu pri týchto typoch otázok príde, že tu žijú samé slobodné mamičky,či mamičky s deťmi zo skúmavky.
@anonym_3910b1 tak ja neviem,ale keď sa mi niečo nezdalo pri synovi, pýtala som sa manžela....veď je chlap a hneď mi povedal,že je to ok....alebo prišiel sám, že niečo ok nie je. Rozumiem,že si ženy prídu pre radu. Ale mne to tu pri týchto typoch otázok príde, že tu žijú samé slobodné mamičky,či mamičky s deťmi zo skúmavky.
@terezka1947 hlavne mamičky, ktoré mi pripadajú nesvojprávne 🙃
@terezka1947 co su mamicky s detimi zo skumavky?
@terezka1947 Nie nekupe ich otec. 99% kupem (resp. kupala som do isteho veku) deti ja ci synov ci dceru. Aj s pipkmi som vsetko vzdy riesila ja. Je to cudne ? Mne to pride normalne ze matka toto robi a riesi. V 11r. sa samozrejme deti uz kupu same predpokladam aj u autorky. Tak od 7-8r. sa moje deti kupali/sprchovali same. Ale najmladsiemu vzdy kontrolujem po kupani este pipik, ci je vsetko ok, ci netreba docistit, ci tam nema vela toho mazu.
@anonym_c1750d uvidi ked zacne sexualne zit, ci naozaj pomohlo. moj ex siel na obriezku ako dospely, lebo az pri sexe zistil, ze to nie je dobre tak ako to ma.
@terezka1947 Ako konzultovala som aj ja nejake veci ohaldne tychto veci s muzom, to ano. Ale v podstate som vsetko robila ja sama.
@terezka1947 Syn si už sám preťahuje, niekedy kontrolujem ja niekedy manžel. Manžel si už nepamätá, len vie že mu to tiež nešlo a doktorka mu to silou urobila, až mu slzy vyhŕkli, ale nevie koľko mu bolo. A riešim to ja, pretože aj k doktorke chodím ja.
@terezka1947 Ako konzultovala som aj ja nejake veci ohaldne tychto veci s muzom, to ano. Ale v podstate som vsetko robila ja sama.
@sagitta33 Určite áno. Smer detský urológ. A možno bude treba obriezka.

@sagitta33 to sa vážne pýtaš, alebo si nejaký úchyl? Už dávno mal byť syn na urologickom vyšetrení 🙈