icon

Je obriezka u 13-ročného chlapca najlepším riešením?

8. feb 2025

Syn má problém s úplným stiahnutím. Rozmýšľame, že radšej mu dáme urobiť obriezku. Mali sme triamincolon nepomohlo 100% , potom mu to na kontrole stiahol nejakou tyčinkou, či čo to bolo? Masaker Ešte ďalšie dni potom. My už rozmýšľalme , že najlepšie riešenie bude obriezka aby sa netrápil a ešte v tomto veku.

autor
8. feb 2025

Čo sa dá ešte vymyslieť???

rebi789
8. feb 2025

Jediné čo mu pomôže je obriezka

pininka1
8. feb 2025

Aj nášmu robili keď mal 10 rokov, má to však veľmi pekne, už sa nerobí taka úplná obriezka, ale len čiastočná a vôbec to nevyzerá žeby mu niečo robili

saharse
8. feb 2025

najlepsia je uplna obriezka, ma to len same benefity🙂

martiinka2
13. feb 2025

Syn ma fimozu? Ta tycinka sa pouziva pri slepenej predkozke na uvolnenie. Mozno to uz bude vyriesene. Nas syn to podstupil 2x. Mozte mi napisat poviem vam ake cviky sme dostali.

majka99999
13. feb 2025

Mojmu to tiez robili na 2x, bolo to neprijemne a bolestive, ale za tyzden bol ok. Sa cudujem, ze to do 13 rokov zaslo, lebo nas ujo teda nepochvalil, ze to sa malo skor robit a boli sme tam skor ako 13.

martiinka2
13. feb 2025

Syn na tom bol v 9 a 11 rokoch. Nastastie to bolo iba zlepene a nie zuzene.

martiinka2
13. feb 2025

Duhy syn mal opak, nemal zlepene ale zuzene. Jeden odbornik nam poradil cviky. Kludne poslem email.

mila19
13. feb 2025

@martiinka2 poprosim si

autor
13. feb 2025

@martiinka2 zúžená je , nejde mu to stiahnuť celkom dole napíšem sa môžem?
@majka99999 Môjmu to išlo celkom v poriadku tak sme to od 6 rokov nesledovali, manžel ho na to upozorňoval, bola som v tom, že všetko je v poriadku. Doktorka to ani nekontroloval, pred rokom ju nahradila nová. A tá mu to kontrolovala a nešlo to úplne.
1x sme dostali masť, na kontrole povedal, že mu pomôže ja som nevedela, že takýmto drastickým spôsobom. Problémy mal s cikanim 2 dni

martiinka2
13. feb 2025

Ano kludne

brest9
29. máj 2025

Z vlastnej skúsenosti môžem napísať, že je to zbytočné odďaľovať. Obriezku a má pokoj navždy 👍