icon

Ako zvládnuť život s cirkumsexuálom?

Dnes o 17:29

Zije tu nejaka zena s cirkumsexualom? Ako by ste reagovali, ak by vas manzel (obrezany az v dospelosti) chcel obrezat vasho maloleteho syna, ktoremu sa sice neda stiahnut predkozka, ale v jeho veku je to normalne?

Vraj je s tou obriezkou tak spokojny, ze ju chce dat aj synovi (aby sa netrapil s podobnymi zdravotnymi problemami ako on a vyzeral ako otec).

Manzelovu obriezku beriem normalne nemam s tym problem, lebo mal na to zdravotne dovody, ale synovi by som to zbytocne robit nedala.

Nie sme zidia ani moslimovia a tak sa bojim, ze by syna v skole neskorsie mohli kvoli obriezke sikanovat.

anonym_39d2c2
Dnes o 17:30

Pokial nieje zo zdravotného hľadiska,zbytočne zasahovať
Stále je to zákrok, ktorý nesie riziká

autor
Dnes o 17:31
@anonym_39d2c2

Pokial nieje zo zdravotného hľadiska,zbytočne zasahovať
Stále je to zákrok, ktorý nesie riziká

@anonym_39d2c2 Akože syn ma fimozu, ale v 2 rokoch je to este normalne, nie? Ci uz treba ist na obriezku? Pediatricky som sa nepytala.

anonym_39d2c2
Dnes o 17:34

Aj moj syn ma 2 roky
Keď bude mat 10 a nestiahne sa, začnem to riešiť
Pokiaľ nemá žiadny problém s močením,tak nieje aký problém a je to prirodzené

anonym_a6e886
Dnes o 17:37

@anonym_autor Ak bude ukazovať svojho pinďúra spolužiakom na ZŠ a kamarátom, deti ho určite budú šikanovať.🤣🤣🤣

anonym_e65e8d
Dnes o 17:38

@anonym_autor prosím ta ty kde žiješ? Podľa teba si deti v škole automaticky ukazuju bimbasov? 🙄 Ved to nemusí nikto vedieť. Toto by bolo naozaj to posledné čo by ma v taktomto prípade napadlo. Skôr by som sa starala o to, aby som mužovi vysvetlila, že bez zdravotnej indikácie určite nepôjde môj malý syn na obriezku. Máš to trochu pomýlené...

autor
Dnes o 17:45
@anonym_a6e886

@anonym_autor Ak bude ukazovať svojho pinďúra spolužiakom na ZŠ a kamarátom, deti ho určite budú šikanovať.🤣🤣🤣

@anonym_a6e886 na telesnej sa hádam prezliekaju a sprchuju, nie? Pojde na plavecky vycvik, tak sa po plavani osprchuje, nie?

autor
Dnes o 17:46
@anonym_e65e8d

@anonym_autor prosím ta ty kde žiješ? Podľa teba si deti v škole automaticky ukazuju bimbasov? 🙄 Ved to nemusí nikto vedieť. Toto by bolo naozaj to posledné čo by ma v taktomto prípade napadlo. Skôr by som sa starala o to, aby som mužovi vysvetlila, že bez zdravotnej indikácie určite nepôjde môj malý syn na obriezku. Máš to trochu pomýlené...

@anonym_e65e8d Ale muz hovori, ze ma fimozu (co aj ma), ale docitala som sa, ze v takomto veku je to normalne. Isla niektora z vas so synom na obriezku v takomto veku?

anonym_d4793b
Dnes o 17:48
@anonym_autor

@anonym_a6e886 na telesnej sa hádam prezliekaju a sprchuju, nie? Pojde na plavecky vycvik, tak sa po plavani osprchuje, nie?

@anonym_autor my sme ani na základke, ani na strednej sprchy nemali. A na plaveckom som sa sprchovala v plavkách, lebo ja som sa hanbila.

domkakvet
Dnes o 17:49

@anonym_autor ak to nevyzaduje zdravotny stav, tak nie, muzovi vysvetli ze ak je on spokojny, tak vas syn byt nemusi.

autor
Dnes o 17:54
@anonym_d4793b

@anonym_autor my sme ani na základke, ani na strednej sprchy nemali. A na plaveckom som sa sprchovala v plavkách, lebo ja som sa hanbila.

@anonym_d4793b v pánskych sprchach je to inak (mam info od muza), tam idu vsetci na adama.

anonym_d4793b
Dnes o 17:57
@anonym_autor

@anonym_d4793b v pánskych sprchach je to inak (mam info od muza), tam idu vsetci na adama.

@anonym_autor ale však nikto ho nemôže donútiť sa tam vyzliecť...

cacianka
Dnes o 18:12
@anonym_autor

@anonym_autor myslíš že sa chalani v škole náročky pretrcaju v sprchách s bimbasom oproti sebe , že aha aký mám ? Vychovaj si syna tak, aby sa aspoň trochu chránil od pohľadov v okolí.

anonym_a6e886
Dnes o 18:48
@anonym_autor

@anonym_autor Ty si šiši alebo sa len tak tváriš? Chalani sa pred TV nevyzliekajú do naha, ani ich k tomu nikto nenúti. A aj pred plávanim sa dá prezliecť v kabínke, osprchovať v súkromí alebo tak, že tvoj syn pritom nebude strkať svoj penis iných chalanom pod nos. Jedine, že by chcel, keď ho tak vychováte.

miadi
Dnes o 19:05

Preco ma sexualny fetish kink tvojho muza mat vplyv na vasho syna ? A nie deti v skole si neukazuju kto je obrezani a kto nie. 🙄

anonym_fca94a
Dnes o 19:22

@anonym_autor v 2 rokoch je to ešte úplne v poriadku. Nášmu synovi sa dala stiahnuť až pred 4 rokom a keby to bolo aj neskôr, nerobila by som paniku. Vôbec sme do toho nezasahovali, uvolnilo sa mu to samé. Aj pediatrička povedala nasilu nebabrať, ešte má čas, keď bol taký malý. Tiež by som obriezku bez dôvodu nedávala robiť.

anonym_4e3fb0
Dnes o 19:29

Áno, normálne sa mu budú chalani smaiť, že mu z pinďúra nevisí tá hnusná koža 🤣🤣🤣

anonym_e65e8d
Dnes o 19:30
@anonym_autor

@anonym_e65e8d Ale muz hovori, ze ma fimozu (co aj ma), ale docitala som sa, ze v takomto veku je to normalne. Isla niektora z vas so synom na obriezku v takomto veku?

@anonym_autor zober ho poprve k pediatričke a po druhé k urologovi. Ja som bola s 5 ročným, mal len malilinku dierku na cikanie, ako dierka od špendlíka, urologovi som nedovolila sťahovať nasilu ale povedal, že je to stále v norme v jeho veku. A ze pokiaľ nemá žiadne ťažkosti kvôli tomu mam to zatiaľ nechať tak, v 7 rokoch mu to samé povolilo. Akurát som ho nabadala nech si to sám pri sprchovaní naťahuje, pokiaľ bude cítiť, že to ide.
V 2 rokoch tvojmu malému nikto len tak obriezku neurobí. Našťastie.

kikush182329
Dnes o 20:21

V tomto by som dala na nazor muža!!!

anonym_5bc8ce
Dnes o 20:25
@anonym_autor

@anonym_autor ak mu nesposobuje ziadne problemy, tak nie, netreba to silit. U nas to pediatricka neriesi do 3 rokov vobec, do 5 max., teraz viem, ze kamarat zo skolky bol na zakrok, sme susedia, tak mi mamina hovorila, ze nebude chodit do MS, aby neochorel pre zakrokom. Nas to mal uz ok, a znova mu to nejde, ja to nejdem silit. Ma 5,5 roka. Uvidime, manzel ma z toho stres a pri kupani sa to snazi uvolnit, ale opatrne. Starsi syn s tym nemal problem vobec, jemu to alo.od roka cca. V 2 rokoch to naozaj netreba riesit.

anonym_5bc8ce
Dnes o 20:28
@kikush182329

V tomto by som dala na nazor muža!!!

@kikush182329 ja na nazor normalneho pediatra a urologa, v 2 rokoch naozaj netreba riesit obriezku!

anonym_ee4b01
Dnes o 20:45

Nazov temy si zadala ty alebo to zmenil admin? Si si ista ze tvoj muz je cirkumsexual? Je to sexualny fetis, nie to, ze ma muz obriezku. Ale to vies, nie? Obriezka u moslimov sa robi z dovodu hygieny. Ze to ma potom vplyv aj na sexualny zivot, je len dobre. U zdraveho chlapca to nie je potrebne, ale nie je to nic, co by mal v dospelosti lutovat alebo sa za to hanbit.