Je očkovanie bezpečné, ak súrodenec ochorie?
Ahojte maminky,
Prosím mám veľký stres dala som zaočkovať dcérku druhou vakcínou stále sme to odkladali, no ráno súrodenec nevykazoval že by bol chorý dva krát zákaslal prídeme z očkovania a on horúčka..
Izolovala som ho ale teraz na tretí den po ockovani malej vystúpila horúčka. Mám veľký veľký strach odkladala som to lebo proste sme boli chorí nech sa prelieci a konečne som ju zaočkovala doktorka ju prezrela ráno, bola zdravá hrdlo čisté, ale nečakala som že bude mat starší horúčku, prosím zažili ste to nebude mat nejaké následky ? Do budúcna.
Ahoj maminka, neboj sa všetko bude v poriadku 😘 Doplň vitamíny, dostatok tekutín, a oddych 🌷
@anonym_cbd847 prosím zažili ste to boli sme akosi stále chorí a keď už doma a rozhodla zas bože mám take výčitky a úzkosť
Tiež ťa chcem ukľudniť. Ono, nikdy nevieš, či aj to práve očkované dieťa nebude mať večer/rano horúčku. Moje deti sú na to expert. Celý deň ok, večer alebo ráno horúčka. Niekedy sa to stáva. Nemáš si čo vyčítať, nemáš vešteckú guľu… skoré uzdravenie deťom.

Ahoj maminka, neboj sa všetko bude v poriadku 😘 Doplň vitamíny, dostatok tekutín, a oddych 🌷