icon

Je očkovanie bezpečné, ak súrodenec ochorie?

jarkasmejka
Dnes o 18:35

Ahojte maminky,
Prosím mám veľký stres dala som zaočkovať dcérku druhou vakcínou stále sme to odkladali, no ráno súrodenec nevykazoval že by bol chorý dva krát zákaslal prídeme z očkovania a on horúčka..
Izolovala som ho ale teraz na tretí den po ockovani malej vystúpila horúčka. Mám veľký veľký strach odkladala som to lebo proste sme boli chorí nech sa prelieci a konečne som ju zaočkovala doktorka ju prezrela ráno, bola zdravá hrdlo čisté, ale nečakala som že bude mat starší horúčku, prosím zažili ste to nebude mat nejaké následky ? Do budúcna.

anonym_cbd847
Dnes o 18:46

Ahoj maminka, neboj sa všetko bude v poriadku 😘 Doplň vitamíny, dostatok tekutín, a oddych 🌷

jarkasmejka
autor
Dnes o 18:50
@anonym_cbd847

Ahoj maminka, neboj sa všetko bude v poriadku 😘 Doplň vitamíny, dostatok tekutín, a oddych 🌷

@anonym_cbd847 prosím zažili ste to boli sme akosi stále chorí a keď už doma a rozhodla zas bože mám take výčitky a úzkosť

anonym_adf7aa
Dnes o 19:04

Tiež ťa chcem ukľudniť. Ono, nikdy nevieš, či aj to práve očkované dieťa nebude mať večer/rano horúčku. Moje deti sú na to expert. Celý deň ok, večer alebo ráno horúčka. Niekedy sa to stáva. Nemáš si čo vyčítať, nemáš vešteckú guľu… skoré uzdravenie deťom.