icon

Je očkovanie bezpečné, ak súrodenec ochorie?

jarkasmejka
13. jún 2026

Ahojte maminky,
Prosím mám veľký stres dala som zaočkovať dcérku druhou vakcínou stále sme to odkladali, no ráno súrodenec nevykazoval že by bol chorý dva krát zákaslal prídeme z očkovania a on horúčka..
Izolovala som ho ale teraz na tretí den po ockovani malej vystúpila horúčka. Mám veľký veľký strach odkladala som to lebo proste sme boli chorí nech sa prelieci a konečne som ju zaočkovala doktorka ju prezrela ráno, bola zdravá hrdlo čisté, ale nečakala som že bude mat starší horúčku, prosím zažili ste to nebude mat nejaké následky ? Do budúcna.

anonym_cbd847
13. jún 2026

Ahoj maminka, neboj sa všetko bude v poriadku 😘 Doplň vitamíny, dostatok tekutín, a oddych 🌷

jarkasmejka
autor
13. jún 2026
@anonym_cbd847

Ahoj maminka, neboj sa všetko bude v poriadku 😘 Doplň vitamíny, dostatok tekutín, a oddych 🌷

@anonym_cbd847 prosím zažili ste to boli sme akosi stále chorí a keď už doma a rozhodla zas bože mám take výčitky a úzkosť

anonym_adf7aa
13. jún 2026

Tiež ťa chcem ukľudniť. Ono, nikdy nevieš, či aj to práve očkované dieťa nebude mať večer/rano horúčku. Moje deti sú na to expert. Celý deň ok, večer alebo ráno horúčka. Niekedy sa to stáva. Nemáš si čo vyčítať, nemáš vešteckú guľu… skoré uzdravenie deťom.

anonym_52bead
13. jún 2026
@jarkasmejka

@anonym_cbd847 prosím zažili ste to boli sme akosi stále chorí a keď už doma a rozhodla zas bože mám take výčitky a úzkosť

@jarkasmejka ja mam tento stres v jednom kuse a cim viac deti mam, tym sa to horsie planuje. Tretie dieta nam po MMR vakcine po tyzdni dostalo covid, a to s horuckami do 41 stupnov, no a ja som mala tiez, tehotna som bola, ani lieky ziadne poriadne nemozes, ani do nemocnice s malym by ma nevzali, no des bes. Nejak sme sa z toho vylizali doma, ale stresy riadne. Nasledky ziadne, zvladol tu super. Ja by som dala viac vitaminov a snazit sa trosku oddelit ich, ale v 1 domacnosti je to tazke. Este Ta ukludnim tak, ze zase ked sme 2 mesacnu najmladsiu krstili, tak ten starsi surodenec znova dostal covid, ale malinka ho nedostala a vsetko bolo ok. A to ju chodil pusinkovat, nie vzdy som to ustriehla. Snad bude dobre. Hlavne klud.

weleda123
13. jún 2026

Moja malá ochorela po očkovaní MMR. Dokonca musela brať ATB a všetko je v poriadku. Sleduj dieťa, nasaď vitamíny a keby sa ti niečo nezdá, tak smer lekár.

zenulkaaa
Včera o 04:53

Uplne v pohode. My sme boli raz tak doma chori a najmensi sa mal ockovat. On bol zdravy., doktorky som sa pytala a ona ze v pohode, ved to by nikdy nemohli ockovat, keby stale musia cakat, aby cela rodina bola zdrava.

anonym_7c3135
Včera o 18:00

Upokoj sa