Je pre dieťa nebezpečné prehltnutie omietky?
Ahoj. Bývame pár mesiacov v novom dome a ešte čakáme na dvere. Toto je najhoršie obdobie keď ich ešte nemáme a dieťa začalo chodiť a behom sekundy je úplne inde. Malá má 14 mesiacov. Videla som že voľačo prežúva a skoro ma porazilo. Mala v ústach rozdrobený kúsok vápnocementovej omietky. 🥲 Ústa som jej povytierala najlepšie ako sa dalo, no som si istá že voľačo aj prehltla. Mám sa niečoho báť? Mám niekam volať?
A to si odhryzla zo steny? Nikam nevolaj, nic jej nebude...
@hopatko nie, nemáme dvere a teda tie kraje kde budú obložky nie sú upravené a z tej omietky sa dá proste odzdibnúť
Nič jej nebude moja d éra už toho pojedla veľa a nikdy jej nič nebolo
Nic jej nebude, vapnik je uz naviazany, trochu piesku zjedlo uz kazde dieta, takze nic jej neuskodi.
Vela deti a aj zvierat odobava omietku. Nic jej nebude, ale je mozne, ze na nu bude chodit castejsie…
Bude to v pohode. Deti kadečo vyskúšajú..buduje si tym aj iminitu.
Su aj tehotne zeny, ktore mavaju chut na omietku a aj si daju 🙂 Myslim, ze jej nic nebude.
Male deti bezne jedia omietku ci piesok..hovori sa, ze kvoli tomu ze telu chyba vapnik..moja sestra tiez uberala z pieskoviska ci jedla vonkajsiu omietku zo susedovic domu a je v poriadku..treba len davat pozor aby tam neboli klince ci one nebezpecne predmety,,omietka ako taka mu neublizi
Nič jej nebude. Nerieš.

A to si odhryzla zo steny? Nikam nevolaj, nic jej nebude...