icon

Je tento zvláštny priebeh vírusovej infekcie normálny?

misickaa4
Včera o 19:08

Prosim , mate niekto podobnu skusenost-6r syn 1x ho prehnalo v nedelu a 1x zvracal. Nasledne teplota. Potom 2 dni nevracal, nehnackoval, nemal teplotu ale stale brucho pobolievalo a nechutilo jest. Vcera nebol pod mojim dohladom a dostal tvarohovu kapsicku. Dnes zvracal uz 3x, teplota nie je. Moze to byt priebej virozy?
Dakujem za skusenosti..

2691
•
Včera o 19:25

@misickaa4 ahoj, môže mať ešte nedoliecenu virózu. Skús mu dať Smectu a samozrejme diétu, čo mu nezaťaží žalúdok. Iba zemiaky, ryžu, rožky, možno banán. Ale to asi vieš, čo máš podávať. Podozrenie na podráždené slepé črevo nemá? Skús mu prehmatat bruško, či není veľmi citlivé. Ak by neprešlo bolenie, išla by som k lekárovi.

anonym_546ded
•
Včera o 19:31

Na začiatku septembra ten istý priebeh u oboch deti.

anonym_4917a7
•
Včera o 20:08

@misickaa4 my to isté pred dvoma týždňami, syn mal k tomu aj bolesť hrdla

misickaa4
autor
•
Včera o 20:55
@anonym_546ded

Na začiatku septembra ten istý priebeh u oboch deti.

@anonym_546ded a kedy to preslo? Ja som sa len zlakla, ze preco zasa po par dnoch...

misickaa4
autor
•
Včera o 20:55
@anonym_4917a7

@misickaa4 my to isté pred dvoma týždňami, syn mal k tomu aj bolesť hrdla

@anonym_4917a7 a kedy vam to ,,definitivne" preslo?

anonym_37e699
•
Včera o 21:08

ja som mala dost divnu virozu tento tyzden, zobudila som sa s nechutenstvom, klepalo ma zimou a vecer hnacka, horucka, potom jeden den ok a na dalsi den zase zle, strasne pomale zlepsovanie

anonym_4447e8
•
Včera o 21:14

@misickaa4 tvarohova kapsicka bola chyba bohužiaľ, mal mať ešte diétu. Raz som dala dieťaťu asi na 4.den od posledného vracania rozok s troškou masla a vracanie sa okamžite vratilo. Je to normálny priebeh, len treba prísne dodržiavať diétu, hlavne nič mliečne, lebo sa to vráti.