Je to alergia alebo uštipnutie?
Dobry večer.Citala som aj diskusie no nenasla som nic podobne nam .Dcerka raz za tyzden je akoby pokusana ,ale ja spim prinej a ja nič.Moze to byť alergia?.
nevidno to dobre, ale nemôžu to byť kniahne?
@mauduska kiahne uz mala davno.No napadlo ma ci to nemoze byt alergia na jedlo teraz jedla vela mandariniek aj banany
mne to pripadá skôr ako uštipnutie.. ale keď spíte spolu tak neviem..
Veď to,uz som z toho uplne nanervy 😔
Podľa mňa je to uštipnutie. Ako dlho to má?
@trojnasobnamama pre pokoj duše,stym zajdi na kožné
@trojnasobnamama ja si tiež myslím,že je dostipana. Skús napísať do skupiny Zdravotníci na MK.
@trojnasobnamama Podľa mňa to neni alergia. Ja som alergická na kiwi, a väčšinou sa alergia na ovocie prejaví svrbením, vyhadzanim úst.
Dakujem za rady urcite to budem riesit.Len sa bojim co to je.
@trojnasobnamama moja takto zareagovala na ploštice a stipali len dcérku a mala ich vo svojej drevenej postieľke
@andrejka1974 och to snad nie.Ako ste to riesili?
@trojnasobnamama plostice nezvyknú chodit pod oblečenie, hryzu na odkrytych častiach tela...
@whatever1 ja som tetaz citala aj toto a podla toho by to nemala byt plostica ,ale teda neviem.
@whatever1 ja viem že nie ale moja dcéra nemala štípance od ploštice ale jednoducho mala takú alergickú reakciu ako keby na nejakú potravinu zareagovala celé tele vyhadzane
@andrejka1974 aha rozumiem.Dnes som zas vsetko prekutrala vycitila nikde nic som nenasla uvidime ako dalej.Dakujem mam z toho uz nocne mory.
Ahojte nakoniec to bola alergicka reakcia na citrusy.Vynechala som ich a uz viac ziadna vyražka😀

Prekutrala som postele rosty no ziadnu haveď som nenašla.