Je to ekzém alebo vírusová reakcia?
Ahojte.Synovi sa objavil ekzém alebo čo to je,má ti na predlaktiach a na stehnách,dnes už aj na lýtkach,boli sme u našej pediatričky,povedala že to môže byť vírusový ekzem,predpísala fenistil a nejaký krém na voľný predaj,no ja mám od piatku pocit,že to má viac,je to suché ako ekzém,bude mať 4 roky.Nemenila som prací prostriedok pre neho ani nejedol nové potraviny,nechápem čo to môže byť.Stretla ste sa niektorá mamička u vašich detí s niečím podobným?v pondelok samozrejme pôjdeme opät ku Dr a už sa budím pýtať na kožné.Mám pocit,že či niečo v školke nechytil alebo čo si už myslieť.Inak teploty nemá,vystrája ako vždy 😄
virusovy ekzem , to som si musela dat do vyhladavača čo to je
trvala by som na kožnom alebo aspon dermatolog , urgent vymenny listok si pisat a každa kožna má zobrat aspon 3 denne urgent pacientov na kožnom
fenistil to je dobra kravina na to dávat
skus na kusku mu to natret sudokremom ak doma máš alebo zinkovou mastou , odvar z čierneho čaju ale len na kusok
@sara07 fenistil dala proti svrbeniu a to kvapky...v pondelok ideme určite znova a už smer kožné.
môj mal niečo podobné ale na hrudníku, bol to vtedy vírus a do 3 dní mu aj vystúpila teplota
@sara07 fenistil dala proti svrbeniu a to kvapky...v pondelok ideme určite znova a už smer kožné.
@bubinka12 ja som sa zlakla že mast
ked ho vysušiš ten ekzem svrbi menej, častejšie men bielizen, pozor na spotenie, chladnejšia miestnost
mna ked moc svrbieval v noci tak som chodila na terasu sa ochladit aby to menej svrbelo

virusovy ekzem , to som si musela dat do vyhladavača čo to je
trvala by som na kožnom alebo aspon dermatolog , urgent vymenny listok si pisat a každa kožna má zobrat aspon 3 denne urgent pacientov na kožnom
fenistil to je dobra kravina na to dávat
skus na kusku mu to natret sudokremom ak doma máš alebo zinkovou mastou , odvar z čierneho čaju ale len na kusok