icon

Je to gastritída u dieťaťa?

Včera o 10:03

Takmer 5 rocne dieta, od stredy vecera teplota do 38.5, v stredu vecer 1x vracanie, bolest zaludka. Teplota do vcera 17stej. Vo stvrtok tiez pocity na vracanie po jedle, moc ok, pediatricka nevedela stanovit ziadnu jednoznacnu diagnozu. Piatok to vyzeralo uz ok, po tom co zjedol obed ho chvilku bolel zaludok,preslo to. Vecer po veceri zase nevolnost. Dnes rano ok, po ranajkach nevolnost, bol hore hodinu a uz zase spi. Mate niekto s podobnym skusenost? Mam ist na pohotovost cez vikend ked bude chciet len spat? Zatial pije dobre. V zasade okrem tej nevolnosti po jedle na nom nic ine nevidno momentalne.

anonym_1e83ca
Včera o 10:13

Ja by som ns pohotovost nesla, dala mu cez vikend dietnejsie jedla ak by to nepreslo v pondelok by som vypytala od pediatricky ziadanku na gastro. Moze to byt reakcia aj na zmenu pocasia minuly tyzden 40° teraz prudko o 15-20° menej.

anonym_70beec
Včera o 10:24

Toto nie je stav na pohotovosť, v pondelok ku pediatričke a zatiaľ dieta

anonym_38cb1b
Včera o 10:29

@anonym_autor toto na pohotovosť nie je. Ak by sa objavilo vracanie s krvou prípadne stolica s krvou tak áno. Zatiaľ sledujte , dieťa , tekutiny.

anonym_a0a12c
Včera o 10:36

@anonym_autor môže to mať z pokazeného jedla, teraz v lete sa to stáva často. Skúsila by som probiotika, veľa tekutín, diétu a hlavne veľa oddychu a spánku na zotavenie.

anonym_9c7fed
Včera o 12:56

@anonym_autor na pohotovosti mu daju sirup na teplotu a dovi dopo. Skuste sa este liecit doma ked pije a cika