Je to podráždený žalúdok alebo niečo vážne?
Ahojte, celkom ma to desí hlavne keď sa blíži víkend a k obvodnému doktorovi môžem ísť až v pondelok preto píšem sem.
Začalo to minulý týždeň kedy myslím že v štvrtok alebo tak nejak koncom týždňa som dostala takú kŕčovito bolesť niekde v oblasti podbruška po čase to prešlo ale trvalo to tak hodinku dve. Potom vphode a v sobotu som dostala hnačku a tiež bolesti v podbrusku. Od nedele do stredy som mala zasa problémy s vyprazdnenim tak som si dala v stredu okolo obeda lieky na vyprázdnenie a zabralo a už bolo lepšie. Snažila som sa potom jesť také jedla čo nie sú ťažké a nepodtazdia mi ešte viac žalúdok. Potom v štvrtok som mala hnačku ráno ale to pravdepodobne z toho lieku. Potom zasa bolo dobre dala som si ryžu a suché pečivo som pojedala. Snažila som sa aj piť viac vody. Potom ale večer zasa taký torsku nepríjemný pocit nič hrozne ale tiež v tej oblasti podbruška. Dnes ráno tiež tak mierne a potom som normálne išla na wcko všetko vphode ale počas dňa len tak občas prišla znovu tá bolesť v podbrušku taká akoby sa potrebujem vyprázdniť. Potom to zasa prešlo a teraz večer znova. Občas je bolesť silnejšia občas slabšia občas vôbec. A vzdy proste fakt pocit prirovnala by som to že keď chcem ísť na veľkú alebo uvoľniť plyn ale ani jedno z toho nejde. Pardon že som sa tu rozpísala ale desí ma to tak chcem vedieť že či to môže byť niečo vážne alebo len podráždený žalúdok?
@anonym_autor mozno stav po crevnej viroze, mozno ti nieco nesadlo. Creva sa potrebuju dostat do poriadku. Nasad si hylak a drz dietu
viroza, probiotika?
Pochybujem ze zaludok ked mas bolesti v podbrusku.. moze to byt kludne aj podrazdeny slepak, ak to trva uz dlhsie, sla by som k dr .
daj si Espumisan alebo uvar feniklovy caj (rasca) a pocvic si (lezis na chrbte a pokrcene kolena pritahujes k bruchu)
@anonym_e134f0 fenikel a rasca sú dve úplne rozdielne rastliny
Pochybujem ze zaludok ked mas bolesti v podbrusku.. moze to byt kludne aj podrazdeny slepak, ak to trva uz dlhsie, sla by som k dr .
@xsuzannex to býva ale zvyčajne bolesť len na pravej strane či? V pondelok pôjdem ak budem mať stále problémy
@xsuzannex to býva ale zvyčajne bolesť len na pravej strane či? V pondelok pôjdem ak budem mať stále problémy
@anonym_autor nemusi byt len vpravo...moze byt kdekolvek v bruchu

daj si Espumisan alebo uvar feniklovy caj (rasca) a pocvic si (lezis na chrbte a pokrcene kolena pritahujes k bruchu)