icon

Je únik stolice pri kašli normálny?

9. apr 2024

Ahojte, v poslednom čase sa synovi stáva ze pri prdnutí sa trošku aj pokaká. Momentálne je chorý, má kasel môže to mať súvis ?

autor
•
9. apr 2024

Syn má 8 rokov

ms_green
•
9. apr 2024

No úplne v poriadku to nie je. Ak je chorý a má hnačky, tak sa môže stať. Ale ak sa mu to deje pri štandardnej stolici, môže mať oslabený zvierač. U manžela to boli hemoroidy, mal podobný problém.

pribinak
•
9. apr 2024

No 8 ročnému by sa toto už nemalo stavať. Bruško ho nepolieva? Nemá nejaké hnačky? Tráviace ťažkosti?

autor
•
9. apr 2024

@pribinak práveže absolútne nič. Ani predtým sa mu to nikdy nestavalo. Teraz posledne len, kakat mu vraj netreba , bruško ho neboli, nič ho neboli a keď sa vykaka má normálnu stolicu nechápem

autor
•
9. apr 2024

@ms_green ale on nemá hnačky, stolicu má dobrú. Ani sa na nič nesťažuje, nemá hemeroidy. Nič ho neboli. Ja neviem. Asi sa pôjdem dr opýtať zajtra ráno

pribinak
•
9. apr 2024

Mizno ho dráždia nejaké lieky čo má na kašeľ

luliu
•
9. apr 2024

Určite to nie je normálne, treba to riešiť s dr

autor
•
9. apr 2024

@pribinak nič nové nedávam, čo by už aj predtým nemal .. je to každopádne divné. . Pôjdem zajtra s ním k dr pre istotu

ms_green
•
9. apr 2024

Nemusí mať hneď hemoroidy ale určite bežte k lekárovi.

lauruska1234
•
9. apr 2024

Nemá aj sopel?

autor
•
9. apr 2024

@lauruska1234 skôr hlieny zatecene a nedá sa mu dobre odkaslat ale vyslovene sopel nie

lauruska1234
•
9. apr 2024

Tak to môže mať z tých hlienov,ako idú do brucha. Môj starší keď ma veľa soplov resp hlienu mu zatekaju a tak si niekedy fukne do trenok 🤷🏻‍♀️ má mokrý prd to volá ale iba ako vravím, pri hlienoch..

autor
•
9. apr 2024

@lauruska1234 áno ? Trošku si ma upokojila. Ale aj tak zbehnem k dr lebo dako mu nechce prejsť ten kašeľ .. od piatku len kašle

simsalabim
•
9. apr 2024

U mojej dcery to bol prejav alergie na BKM.

autor
•
9. apr 2024

@simsalabim a ako často sa jej to dialo, mala aj iné príznaky ako bolesti bruška atď?

simsalabim
•
9. apr 2024

Nemala ziadne ine priznaky.

kristik
•
9. apr 2024

Z liekov, sirupov etc. u niektorých detí, taktiež, keď sú choré. Netreba sa strachovať.

katarina5555
•
23. jún 2024

Prosím ta ako si nakoniec so synom dopadla?

kast
•
3. júl 2024

Ako ste prosim dopadli? Dakujem

autor
•
3. júl 2024

@kast prešlo mu to.