icon

Je v poriadku ísť von s kiahňami?

13. nov 2023

Ahojte, rada by som len o nestranný názor. Jedna nemenovaná “influencerka” behá so svojou dcérou,neviem koľko má malinká možno 5-6-7 rokov po vonku s kiahňami. Má to natreté prepuklo jej to nedávno aj na tvaricke.len sa chcem spýtať je to správny postup?nic v zlom možno len trochu závidím že keď moja mala kiahne, boli sme doma cez 3 týždne.možno je to už dnes normálny postup a budem múdrejšia keď bude mat kiahne syn. Ďakujem moc

dzulli1980
•
13. nov 2023

No ja osobne by som v tomto počasí s dieťaťom s kiahňami von nešla ... kiahne, okrem iného, nesmú zachladnúť ... a čo sa týka influencerov no comment.

syslik81
•
13. nov 2023

s kiahnami ma sediet doma kedze su infekcne ochorenie a moze ohrozit tehotne zeny a ludi co ich este nemali

lienka.7
•
13. nov 2023

@autorka kiahne sú infekcia choroba, mas sedieť doma na riti... a to tej influencerke ešte nikto "nevysvetlil" ze na roznasanie infekčnej choroby je aj paragraf???
Inak fakt by si mohla napísať, ktorá je taka sprostá a sebecká???

nikha2809
•
13. nov 2023

No my sme boli doma s kiahnami 10 dní, prečo ste boli tak dlho vyše troch týždňov?Ale to čo píšeš, nie, nieje to normálne, že behá kade-tade keď je dieťa ešte infekčné

snehulak77
•
13. nov 2023

Behá vonku znamená kde? Na vlastnej záhrade alebo medzi iných ľudí. V júni mal syn a na vlastnej záhrade sme boli na chvíľu počas dňa.

pininka1
•
14. nov 2023

Nielen že je to infekčné, ale hlavne chlad im nerobí dobre, my sme mali dobrý priebeh ale dva týždne sme ostali doma