icon

Kakanie 22 mesačnej dcérky

elinka20
5. feb 2018

Dobrý deň prosím Vás mamičky viete mi poradiť moja dcérka má 22mesiacov a už druhý deň nemala stolicu prosím co by ste mi poradili. Ďakujem

zajkula62
Autor odpoveď zmazal
elinka20
autor
5. feb 2018

@zajkula62 Dobrý deň áno upcháva nás pije dosť jabĺčko tak štvrtinu a ovocie minimum

babatkoo
5. feb 2018

U nas zabera jedine toto.... nic ine zial nie. Ani prirodne finty od vymyslu sveta ani prehanadlo od dr. Jedine tato vlaknina a klystir EASYLAX prirodny kupujem v lekarni

elinka20
autor
5. feb 2018

@babatkoo ďakujem pekne za ochotu a odpoveď zajtra sa budem pýtať na to v lekárni

veronikaniak
5. feb 2018

Aj môjmu synovi pomohla iba čistá vláknina najprv bral prášok a potom keď bol starší tak tablety.

aduska121
5. feb 2018

@elinka20 ahoj harmancekovy caj alebo stavu s kompota ...my mavame s tymto problem stale bolo tak ze syn nemal 5 dni stolicu teraz davam sirup lactulosa ,mali sme aj glycerinive cipky tie vsak nepomohli.myslim ze druhy den sa to este da skus dat vypit stavicku a pocvicit nozickami rozmasirovat brusko
@zajkula62 ahoj to hadam nemyslis vazne ze u dietata je to normane ked 5 dni nema stolicu 😶 my sme tak boli na tom a poviem ti ze po styroch dnoch moj syncrk nevladal chodit bol unaveny stale plakal ...ak prijma normalnu stravu stolica nemoze byt raz za 5 dni !

diana20
5. feb 2018

@zajkula62 no neviem, nám v škole na biológii hovorili, že ak všetko funguje ako ma a človek je zdravý, tak ma stolicu každý deň.. Aspoň raz..
@elinka20 určite skus tu vlákninu podľa mňa.. Sama mam s tým problémy, lebo prijímam malo vlákniny.. ☺️ držím palce

deti95060810
5. feb 2018

nám pomohli aj rozmixované slivky z kompótu...
ešte skús dať malej vypiť teplú vodu na ráno - nie horúcu, len teplú....
pomáha aj pohyb a cvičenie .....

deti95060810
5. feb 2018

v obchode som videla že predávajú mušt z jabĺk....je to vylisovaná šťava z jablk....to je tiež dobre preháňadlo....Predáva Kaufland, alebo skús aj doma ak máš odšťavovač

emi16
6. feb 2018

Nastruhat jablko a mrkvu nechat odstat, vytlacit stavu a dat pit.
Pri dlhodob.problemoch so zapchou je dobre kvaskove pecivo a chlieb
Mojim babam sa
Upravila stolica, ziadna zapcha. Su to prirodne probiotika, ziadne konzervanty a chemia

plnenapaprika
6. feb 2018

u nas jablkova stava. davam tam aj mrkvu a papriku kvoli vitaminom. dost mu to pomkne creva vzdy.

dominika147
6. feb 2018

Mne zaberaju susene slivky, a dietatu ich zalejem horucou vodou,vychladnut, rozmixovat a dzus na svete!