Kalprotektin v stolici
28. apr 2014
ahojte baby prosim vas viete mi poradit co znamena zvyseny kalprotektín v stolici u dietata??? ma byt do 50 a ma 169.nasla som jedinu variantu a to je IBD ....je mozne ze sa mozu vysledky mylit? stalo sa vam to uz? mam cakat tyzden doktorka ma dovolenku , idem ma trafit slak, prosim vas ake s tym mate skusenosti??? dakujem
@mirka381 ahoj mame sa dobre. My sme drzali rok bezlaktozovu dietu a teraz uz jeme par rokov vsetko. Neboj bude to oki
@zuzikazuzika môj chlapec ma 360 veľmi sa bojím .. mal aj fisury ktoré sa mu zahojili po tabletke Vermox. Ma 7r . Príznaky žiadne .
@dominicccka aj parazity môžu spôsobovať takéto hodnoty .

@mirka381 na gastre mi povedali ,že deťom by sa nemalo do 6 rokov vôbec toto merať ,býva to premenlivé ,len ťažko povedať z čoho to vzniká náosedy som mu to dávala kontrolovať a opäť to mazvysene …takze neviem nám nasadí dr vermox na odparazitovanie …tak ťažko povedať ,ja mu dávam taký sirup ..na odparazitovanie ……môžu to byt ako parazity ..ak máte domáce zvieratá …nikto vám nepovie z čoho ani nič …takze ja som pátrala a pod a toto sú moje skúsenosti ,hádam pomôže neico z toho …