icon

Kalprotektin v stolici

mami1801
28. apr 2014

ahojte baby prosim vas viete mi poradit co znamena zvyseny kalprotektín v stolici u dietata??? ma byt do 50 a ma 169.nasla som jedinu variantu a to je IBD ....je mozne ze sa mozu vysledky mylit? stalo sa vam to uz? mam cakat tyzden doktorka ma dovolenku , idem ma trafit slak, prosim vas ake s tym mate skusenosti??? dakujem

Strana
z2
elie2019
19. nov 2023

@mirka381 na gastre mi povedali ,že deťom by sa nemalo do 6 rokov vôbec toto merať ,býva to premenlivé ,len ťažko povedať z čoho to vzniká náosedy som mu to dávala kontrolovať a opäť to mazvysene …takze neviem nám nasadí dr vermox na odparazitovanie …tak ťažko povedať ,ja mu dávam taký sirup ..na odparazitovanie ……môžu to byt ako parazity ..ak máte domáce zvieratá …nikto vám nepovie z čoho ani nič …takze ja som pátrala a pod a toto sú moje skúsenosti ,hádam pomôže neico z toho …

mirka381
19. nov 2023

@elie2019 ďakujem

tatiana1980
20. nov 2023

@mirka381 ahoj mame sa dobre. My sme drzali rok bezlaktozovu dietu a teraz uz jeme par rokov vsetko. Neboj bude to oki

luciapav
31. mar 2024

@lucienne6 dobrý deň prosím vás kde ste na biorezonancii boli? 🙂 máme úplne rovnaké problémy ako vy ...hlien a občas malinké množstvo krvi v stolici a tiež máme 4 mesiace

lucienne6
25. apr 2024

@luciapav dobrý deň v Nových Zámkoch u Dr.Galovicovej 🙂)

jan123m
12. dec 2024

@renruz ako ste vtedy prosím dopadli ?

jan123m
Autor odpoveď zmazal
jan123m
13. dec 2024

@zuzikazuzika môj chlapec ma 360 veľmi sa bojím .. mal aj fisury ktoré sa mu zahojili po tabletke Vermox. Ma 7r . Príznaky žiadne .

jan123m
Autor odpoveď zmazal
jan123m
8. apr 2025

@dominicccka aj parazity môžu spôsobovať takéto hodnoty .

Strana
z2