Kapucínka na imunitu 3-ročných detí
Mate skusenosti s kapucinkou na imunitu?ak ano akou konkretne?
@janinah vsetko to robime,od kedy je v skolke je to o drzku....par dni skolka a zas doma ,a to po atb ,chorobe ostava stale doma este tyzden
Moja dcéra mala vlani začiatkom októbra kovid, po ňom 3 mesiace upchatý nos, totálne zabetónované dutiny, všetko možné, nemožné som vyskúšala aj ATB brala, nič nepomáhalo ... jedna kočka tu mi poradila Kapucínku (kúpila som hádam najlacnejšiu z Dr. Max, je od 3 rokov ) a fakt ma prekvapila, kašľať dcéra prestala hneď po prvej dávke, cca týždeň trvalo, kým sa jej dal nos do poriadku ... odvtedy robím kapucínkové kúry - tri týždne 2 x 20 kvapiek denne, týždeň pauza a zas ... a čuduj sa svete, funguje to ... aj my s mužom sme ju začali brať a naozaj pomáha ... čiže za mňa áno, odporúčam ... a aj niečo dieťaťu na podporu imunity dávaš? ... moja berie Hlivu Kids (okrem hlivy je tam C, D vitamín a zinok, je od 3 rokov) od Dr. Max a probiotiká.
@dzulli1980 berie probiotika ,D ,B ,mas foto kapucinky?
@dzulli1980 kapucinka sa ale nemá brať preventívne, to mi pisali aj v salvia paradise.
Kvalitná je od serafin alebo od Salvia paradise, najsilnejšia je z pupenov, berie sa presne každých 8 hodín / 24 hod, ako ATB.
@milka1988 Ja som konzultovala priamo v lekárni ... urobím preventívne tri kúry, potom do ďalšej zimy pauza ... je mi jedno kto, kde čo píše ... pre mňa je dôležité, či pomáha/nepomáha ... a u nás pomáha, Ty si rob, ako chceš.
@dzulli1980 v lekárni ti povedali zle, oni Kapucinku nevyrábajú a je to prírodné ATB a nemá sa dávať mirnix dornix, ja mám info priamo od výrobkov kapucinky a dokonca aj v skupine na fb liečime alternatívne som sa pýtala či vôbec niekto dáva kapucinku preventívne tak jednoznačne nie. Jedna vec je že vidíš výsledky že dieťa nie je často choré, druhá vec je že s chorobou nebojuje telo samé v začiatkoch ale rovno kapucinka. Ale veď si rob ako ty chces ty vieš zrejme o Tom viac ako výrobca/ a tí čo ju pestujú 😅

Imunita sa buduje prirodzene a do 6 r.,..taketo urychlovanie kdecim je o nicom.Berte dieta na prechadzky.spravne obliekat.vetrat izbu hlavne pred spanim.vitaminy v ovoci...na jar mozete zacat mierne a opatrne otuzovat v sprche ..