Kašeľ u trojmesačného bábätka

veronikapavlove
20. nov 2021

Ahojte mamičky viete mi poradiť niečo na detský kaslik 3mesacneho bábätká? Priateľ mi je pozitívny na covid a malý mi začal nejako pokaslievat. Jeho pediatricke sa dnes nedovolam keďže je víkend. Chripí mi a kašlikuje😒 nejaké rady? Budem vďačná.

iwesska
20. nov 2021

@veronikapavlove Ohladom tak maleho dietata zavolaj na pohotvost. To nie je prechladnutie,ze bude stacit morska voda do nosa. Je este malicke,ani vela liekov nemoze.

majkaki
20. nov 2021

@veronikapavlove sirup na kašeľ prospan u nás pomohol, ale po komunikacii s doktorkou a ešte som krajala cibuľu k postieľke, neverila som ale naozaj sa jej aj lepšie dýchalo aj kašeľ ustúpil a lepšie spala malá... držím palce a skoré uzdravenie

ls85
20. nov 2021

@veronikapavlove ahoj ma aj soplik? Teplotu nema? My mame doma tiez 3 mesacneho drobceka a sopli, kaslik sa tiez dnes v noci pridal. Celu noc som nespala, len ho pestujem, aby nedostal zapal priedusiek. My berieme na doporucenie lekara fenistil kvapky inhalujeme vincetku a yabro, odsavame cez vysavac, nasivin do nosteka. Ale ide to strasne pomalicky. U tychto deticiek je prolem, ze nevedia vykaslat.

ls85
20. nov 2021

@majkaki ahoj, tiez som dnes v noci skusila tu cibulu, ale moc zatial nepomohla🙁 Ako rychlo vam to zabralo?

majkaki
20. nov 2021

@ls85 dve tri noci určite