7,5 mesač.syn mal doteraz/tym,že jedava všelijake prikrmy/,tuhu stolicu.asi treti deň ma hnedozelenu redšiu stolicu-hnačka to nie je,bolo by to vodnate.Je to skor kašovite.Dole už ma zubky,može to suvisieť s rastom hornych zubkov,alebo čim si mam vysvetlovať zmenu?
Zuzkalenka - nejsou na predpis, je to doplnek stravy- mrkni na www.probiotickekapky.cz ted se prodavaji dokonce dvojnásobne velke za stejnou cenu! coz je super myslim, vydrzi dva mesíce.. jo a Bejkko- ty kapky se taky dají dat uz od narození, nasla jsem to v odpovedi na dotaz.. ;) a kapky se snaz namichaji do mlicka myslim nez prasek... no proste stojim za kapkama, ja bych vbez nich byla v blazinci si myslim 😀
ahojte
chcem sa spytat-mate niektora kvapky bio-gaia? teda, pomohli vam, vasmu babu? lebo aj my mame problem s kakanim, odkedy som zacala prikrmovat...inak este stale aj kojim.no asi druhy den mala kaka s takym palcom,,,no strasne 😢 tak som jej dnes uz aj kupila kvapky BioGaia...dufam, ze nam pomozu s nasim trapenim 😖 ak mate niektora skusenost, napiste prosim DAKUJEEEEM 😉
kkkatarinkaaa. tie kvapky bio-gaia som podávala synovi keď mal asi 4 mesiace ( z dôvodu "zápchy " - kakal raz za 7-10 dní a tiež pre atopickú predispozíciu ), ale spôsobovali mu zvýšenú plynatosť. Myslím, že v letáčiku sa to aj píše, že tá plynatosť môže byť prechodná, ale u neho to trvalo zhruba 2 týždne, tak som ich vysadila, lebo noci boli hroznéééé a oboja sme boli nevyspatí. Ale momentálne uvažujem nad probiotikami znova, lebo po zavedení príkrmov po 6 mesiaci máme znovu problém so stolicou 😒 . P
Pozerám, že máme asi rovnako staré detičky 🙂
ahojte kočky ja mám tiež problém mám ešte ani nie 3 mesačného chlapčeka a máme tiež problém ale mi hnačkujeme neviete mi pomôcť čo takému miminku pomôže?
ďakujem za odpovede a prajem všetko dobre 😉
monnaa-ano, takmer rovnako stare 🙂 no dufam, ze nam pomozu a nenarobia este vacsiu sarapatu 😖 vcera ich mala prvykrat a vypila aj slivkovu hippku stavu a kakala uz lepsie....tak neviem, hadam sa to upravi....
ahojte,idem dat nasu najnovsiu skusenost, maly od kedy bol len na UM mal problem s kakanim, raz do dna a to rano okolo 3-4 brutal pucenie pomahala som mu rektalnou rurkou. Problem bol v tom,ze mal prvu stolicu hrozne hustu mazlavu zelenu a tu nevel dostat von,potom uz mal prazenicu zelenu s trochou zlteho . Zacala som mu davat cajik z DMka Alnatura Baby Krauter Tee a zacal kakat 3x do dna bez problemu a zlte 🙂 normalne som si nikdy nemyslela,ze sa tak budem tesit z hovienok 🙂) okrem toho krasne prdka, celkovo travenie sa upravilo inak papa zatial len Bebu HA
a aka by mala byt spravna stolica? zelena ci žlta???
@motylik22 ak dojcis, tak stolica ma byt takato http://dojcenie.wordpress.com/2010/01/18/stolic...
murinka prsky dakujem...ja nedojcim..sme na um...no ked som mu davala nutrilon ha tak mal zltu stolicu a teras ked mu od uk.7mesiaca davam sunar ha tak ma zelenu?...nezname to ze jedno mliecko mu nerobilo dobre? malemu nic nebolo zakazdym bol spokojny aj zmenu mliecka v pohode len pri nutrilon ha zlta stolica a sunar ha zelena
Ahoj,
omlouvám se, že vám vstupuju do debaty, ale taky mě to téma zajímá. My jsme také na UM (Nutrilon HA) a máme zelenou stoličku. Hrozně dlouho jsem si nebyla jistá a každý mi říkal, že je to divný, ale pak jsem si někde přečetla, že je to prý cukry obsaženými v mléce a špatně to není.
@kkkatarinkaaa ahoj, my je používali od začátku protže nás trápila kolika a po vyzkoušení všeho bez efektu jsme si nechali doporučit tyhle kapky..a musim řici, že nám zabraly fakt krásně, po pár dnech bylo pláče míň a řekněme po týdnu už jsme byli uplne v pohode..zadny plác, zadne tlaceni, bolesti nic.. proste se krásne vykakal... takže včele je doporučuju.. a jak psala Monnaaa ze víc prděl, tak to se divim, to jsem si u nas teda nevsimla.. ale rekla bych ze obecne lepsi aby prdel vic nez aby se nemohl vyprdet vubec, ne? :D
ahojte
potrebovala by som od vas jednu radu. zacali sme s prikrmami asi pred mesiacom, v sucasnosti ma dcerka takmer sedem mesiacov. doteraz vsetko v pohode aj stolica ok. akurat pred dvoma dnami som jej zacala davat masko v kombinacii so zemiakom alebo mrkvickou. vzdy som to zriedila trochu vody v ktorej sa to robilo, aby ten prikrm nebol taky tuhy. Ale badam, ze mala zacina mat problem sa vykakat. Resp. jej to ide, ale s placom. Nie dlhym - nie je az taka tuha, mozno iba nie je zvyknuta na tuhsie bobky. Davam jej aj cajik pocas dna aby mala dost tekutin - ale moc toho nevypije, okrem toho ju este aj kojim. Co mam robit? Mam s tym maskom zas prestat alebo ako mam dosiahnut aby mala maksiu stolicu a nepoplakala pri tom?
caute babule my papame prikrmy od 5 m , teraz ma mala 6.5 a mala tvrde hovienko moze to byt z prikrmov?dotreraz mavala pekne tak som z toho dost mimo dala som jej biogaju snad zaberie
to musis pri kupe pozerat na datum spotreby.pri dennej spotrebe 1lyzicka denne vydrzi dlho...2mesiace...neviem presne 😉