Kde kúpim čučoriedkový sirup Narosan?
Ahojte,viete mi poradiť,kde by som ho zohnala?Nenašla som internetový predaj...
Mamicky, rada poradim ohladom Justu.
Pre všetky JUST NADŠENÉ tu máme skupinku JUST, ste srdečne vítané, debatíme, radíme sa navzájom a pomáhame zvládať zdravotné problémy len pomocu byliniek
ahojte, chcela by som narosan cucoriedkovy. Viete mi ho objednat/predat. Som z okolia žiliny/ čadce. Dakujem
@petra_heltova servus,pisem ip
Ahojte, je tu niekto kdo dileruje Narosan z Bratislavy? Dakujem. 🙂
Mám záujem kúpiť Narosan čučoriedkový sirup a som zo Spisskej Novej Vsi. Čím skôr k odberu, tým lepšie.
ahojte, chcela by som narosan cucoriedkovy. Viete mi ho objednat?. Som z okoliapovažskej bytrice. Dakujem
potrebovala by som narosan cucoriedkovy, NZ, alebo ZA. dakujem
@horana môžem poprosiť kontakt
@lurllenne podobne aj ja
@frisnica26 Zial uz tie kontakty nemam, dlho som neobjednavala.
Narosan bol dobry, ale potom sme presli na volnopredajny Floradix a prislo mi to obdobne a lacnejsie, ese aj s Bckom.
Teraz uz mi deti viac jedia a tak strukoviny a spenat casto zaradzujem, cervenu repu,brokolicu, sardinky a podobne...
@frisnica26 poslala som Ti ip ohladom cucoriedky narosan
ahojte ... chcela by som si objednat cucoriedkovy sirup ... som z BA ... dakujem
@emarekova ... napr. na doplnenie zeleza v tehotenstve (presne info tu: http://www.justnahrin.sk/podla-pouzitia/stavy-a...)
Ahojte u koho by som dostala insekticídny spray z Justu? Ďakujem.
babule, veľa z Vás hľadá produktíky, kontakty na poradcov, prípadne veľa rád ohľadom JUST-u, nech sa páči, máme tu skupinku, ste srdečne vítané, tam nájdete všetko, čo potrebujete
https://www.modrykonik.sk/group/7197/
ste vítané ♥ ♥ ♥
@mimi21mimi Dobrý deň, mala by som záujem O norsan čučoriedkový sirup.Ak by sa dal objednať Ďakujem
@spirit16 mala by som záujem o narosan
@jajahomolova Dobrý večer ak by ste mali záujem ja som objednávala od pani Majercikovej robí s týmito produktami .U mňa veľká spokojnosť. Kľudne jej napíšte email margitamajercikova@gmail. čom. Pekny večer

@spirit16 aj ja by som mala záujem o čučoriedkový sirup 🙂