Kde kúpim čučoriedkový sirup Narosan?
Ahojte,viete mi poradiť,kde by som ho zohnala?Nenašla som internetový predaj...
@aleka dobry vecer mozem ho davat 14 mesacnemu dietatu ma malo zeleza
@martina1305 Dobry den.Potrebovala by som Narosan sirup pre syna.Som z BB.Poslite mi prosim vasu ponuku na mail: jancova.majka@gmail.com Dakujem
@majka_1979 zaslane 😉
@majulikcek ano samozrejme pisem vam spravu
@martina1305 tak aj my pristupime na Narosan len sa chcem spytat uz mame dokazanu anemi aj z krvi aj malo železa berieme Maltofer moze sa sirup brat sucastne z Maltoferom ?dakujem
@janiiiii ja by som to nekombinovala sucasne.
@majulikcek Narosan sirup môzete v pohode davat 14-mesacnemu dietatku v zodpovedajucom davkovani...ja som mala najmladsich klientov 8-mesacne dvojicky, predcasniatka, a velmi pekne im Narosan zabral
@martina1305 aha a co by som mala teda vysadit Maltofer ?mala ma 14 mesiacov maltofer 2x5gtt
@janiiiii ja osobne by som davala bud to alebo to
@martina1305 a v akej davke mu to mam davat a maltofor mam vysadit dakujem
@majulikcek 3x denne mocca lyzicka
@majulikcek mala je cucuriedky a brusnice kazdy den cerstve aj kompoty strasne to lubi tak jej to kupujem
@aleka ahoj Aleka. Byvan v Niznej a potrebovala by som objednat narosan od justu . Mozem od teba ?
@blondmermaid888 napisala som vam spravu
@martina1305 Dobry den, poprosim vas o radu. Syn ma 9 mesiacov a zistili mu malo zeleza (3) aj hemoglobinu (90), dr. nam predpisala sirup Aktiferrin + kys.lis. ale radsej by som skusila Narosan cucoriedkovy. Viete mi prosim poradit, ze v akych davkach mu ho davat? A ci k nemu pridat aj kyselinu lis. pre lepsie vstrebanie. Dakujem.

@1ladicka
uz som @jajahomolova kontaktovala ;)