Kde kúpim čučoriedkový sirup Narosan?
Ahojte,viete mi poradiť,kde by som ho zohnala?Nenašla som internetový predaj...
Dobrý deň chcela by som sa opýtať bola som na odber krvy a Dr. mi povedal že mám miesto krvy vodu červené krvinky mi vyšli 80 a železo 2,5 stredný stupeň anémie idem na hematologiu ale chcem vyskúšať tento sirup za akú dobu bi mi pomohol....
@adulka5310 ahoj u môjho syna bolo po 2 týždňoch zlepšenie, teraz mám druhého synčeka po operácii srdiečka mal hraničné hodnoty nasadili sme narosan po týždni vidno aspoň že nieje už taký biely aké má hodnoty teraz neviem ale narosan ma ešte nikdy nesklamal ci už u klientiek alebo u nás v rodine..
@adulka5310 ahoj 🙂 rychlo... za dva týždne určite už zlepšenie dokazatelne laboratornym vysetrenim krvi
Ahojte. Kto by mi vedel pomôcť....chcela by som pre synčeka objednať Narosan čučoriedkovy.....Ďakujem.
Ahojte. Je tu niekto z okolia Myjavy, kto predáva tento sirup? Prípadne aj od inakiaľ, kto by ho vedel poslať poštou,napr. Ďakujem
@mautinka020 kludne aj ja😀
@mautinka020 aj ja ti v pohodke poslem
@zuzume ďakujem pekne, už mám
Ahojte kocky, potrebovala by som Narosan cucoriedkovy pre mojho 14 mesacneho drobca, byvame v okoli ZM. Prosim ktora mi ho viete predat? 😀
Maltoferu chcem dat zbohom, maly mi ho nechce ani len uzivat (davame nasilu) a je od neho stale umrncany, slabo papa...a ked citam, ze nam aj odhniju zubky, tak dakujem pekne! 😠
Dakujem vsetkym co ste mi pisali cez IP, uz idem kupovat...
Ak mate záujem o sirup tak ho mam hneď vo výbornej cene.kludne píšte pýtajte sa
@majolenka11 ahooj,prosim ta a mas aj slezovy krem ihned k odoslaniu? 🙂
ja robim s JUSTOM ak by niekto nieco potreboval z Popradu a okolia 🙂
Ak potrebujte poradit a objednat staci napisat
kočky ahojte potrebujem radu je niečo na migreny teda ja ich mám viazané menzesom no niekedy aj pri prudkej zmene počasia. poprosím ozaj jak tieto výrobky ozaj niekomu pomohli ale ozaj lebo toľko peňazí som už povyhadzovala za všeličo na migreny a nič . dík za radu
Dobry mam zaujem o narosan okolie PU
Ahojte, v prípade potreby aj ja pomôžem s Justom. Nam veľmi pomohol pri neustálych chorobách mojej 4-rocnej dcérky.
Mala by som zaujem o cucoriedkovy sirup Narosan. Mohol by mi niekto ponuknut a napisat aj cenu, neviem ho zohnat. Dakujem.
@jarmilka01 písala som IP, bývam blízko Vášho mesta.
Zdravím. Niekto v KE kto má Narosan čučoriedkový. V nejakej lepšej cene. Lebo sa stretávam s cenami od 35 do 48 eur. Ďakujem pekne 🙂
a mam samozrejme hned k odberu 🙂 ale Prešov :(
PB mam..
Ďakujem pekne už som kúpil.

ja som pediater a distribuujem just... a prečo? lebo pomaha 🙂 často krat ma mamky pýtaju o radu, železo je naozaj ťažko tolerovany prvok, takže vlastna skusenosť ma presvedčila o kvalite narosanu, ale nehovorim len o tomto justovom produkte.... ak sa v praxi stretnete s naozaj chorými deťmi s roznymi problemami, tak ste radi, že existuje niečo, čím možete pomocť, a toto už naozaj nie je o zarobku :(