icon

Kde kúpim čučoriedkový sirup Narosan?

davidko7
7. okt 2012

Ahojte,viete mi poradiť,kde by som ho zohnala?Nenašla som internetový predaj...

kamilkka
28. máj 2018

ja som pediater a distribuujem just... a prečo? lebo pomaha 🙂 často krat ma mamky pýtaju o radu, železo je naozaj ťažko tolerovany prvok, takže vlastna skusenosť ma presvedčila o kvalite narosanu, ale nehovorim len o tomto justovom produkte.... ak sa v praxi stretnete s naozaj chorými deťmi s roznymi problemami, tak ste radi, že existuje niečo, čím možete pomocť, a toto už naozaj nie je o zarobku :(

adulka5310
3. jún 2018

Dobrý deň chcela by som sa opýtať bola som na odber krvy a Dr. mi povedal že mám miesto krvy vodu červené krvinky mi vyšli 80 a železo 2,5 stredný stupeň anémie idem na hematologiu ale chcem vyskúšať tento sirup za akú dobu bi mi pomohol....

mirellka
3. jún 2018

@adulka5310 ahoj u môjho syna bolo po 2 týždňoch zlepšenie, teraz mám druhého synčeka po operácii srdiečka mal hraničné hodnoty nasadili sme narosan po týždni vidno aspoň že nieje už taký biely aké má hodnoty teraz neviem ale narosan ma ešte nikdy nesklamal ci už u klientiek alebo u nás v rodine..

kamilkka
3. jún 2018

@adulka5310 ahoj 🙂 rychlo... za dva týždne určite už zlepšenie dokazatelne laboratornym vysetrenim krvi

katie87
7. júl 2018

Ahojte. Kto by mi vedel pomôcť....chcela by som pre synčeka objednať Narosan čučoriedkovy.....Ďakujem.

mautinka020
15. júl 2018

Ahojte. Je tu niekto z okolia Myjavy, kto predáva tento sirup? Prípadne aj od inakiaľ, kto by ho vedel poslať poštou,napr. Ďakujem

zuzume
15. júl 2018

@mautinka020 kludne aj ja😀

kamilkka
15. júl 2018

@mautinka020 aj ja ti v pohodke poslem

mautinka020
16. júl 2018

@zuzume ďakujem pekne, už mám

dadadko
2. aug 2018

Ahojte kocky, potrebovala by som Narosan cucoriedkovy pre mojho 14 mesacneho drobca, byvame v okoli ZM. Prosim ktora mi ho viete predat? 😀
Maltoferu chcem dat zbohom, maly mi ho nechce ani len uzivat (davame nasilu) a je od neho stale umrncany, slabo papa...a ked citam, ze nam aj odhniju zubky, tak dakujem pekne! 😠

denike
3. aug 2018

@dadadko ahoj, jasne, maltofer je otras, aj kvoli zapche.. narosan je najlepsia dostupna volba na zelezo a hlavne pre tak male dietatko. ak sa ti neohlasi niekto z okolia, ja ti ho mozem poslat postou.

dadadko
4. aug 2018

Dakujem vsetkym co ste mi pisali cez IP, uz idem kupovat...

majolenka11
4. aug 2018

Ak mate záujem o sirup tak ho mam hneď vo výbornej cene.kludne píšte pýtajte sa

zuzana247
4. aug 2018

@majolenka11 ahooj,prosim ta a mas aj slezovy krem ihned k odoslaniu? 🙂

zuzume
4. aug 2018

@zuzana247 ja mam ak potrebujes😉

miia16
18. sep 2018

ja robim s JUSTOM ak by niekto nieco potreboval z Popradu a okolia 🙂

maca283
21. nov 2018

Ak potrebujte poradit a objednat staci napisat

tanika
4. dec 2018

kočky ahojte potrebujem radu je niečo na migreny teda ja ich mám viazané menzesom no niekedy aj pri prudkej zmene počasia. poprosím ozaj jak tieto výrobky ozaj niekomu pomohli ale ozaj lebo toľko peňazí som už povyhadzovala za všeličo na migreny a nič . dík za radu

ub
17. dec 2018

Dobry mam zaujem o narosan okolie PU

zuzume
17. dec 2018

@ub som z PB pisem ip

inge888
30. jan 2019

Ahojte, v prípade potreby aj ja pomôžem s Justom. Nam veľmi pomohol pri neustálych chorobách mojej 4-rocnej dcérky.

jarmilka01
6. mar 2019

Mala by som zaujem o cucoriedkovy sirup Narosan. Mohol by mi niekto ponuknut a napisat aj cenu, neviem ho zohnat. Dakujem.

lubkacibulka
6. mar 2019

@jarmilka01 písala som IP, bývam blízko Vášho mesta.

bazoskaa
Odpoveď bola odstránená
otosz
23. jan 2020

Zdravím. Niekto v KE kto má Narosan čučoriedkový. V nejakej lepšej cene. Lebo sa stretávam s cenami od 35 do 48 eur. Ďakujem pekne 🙂

kamilkka
23. jan 2020

@otosz stoji 47,80

kamilkka
23. jan 2020

a mam samozrejme hned k odberu 🙂 ale Prešov :(

zuzume
23. jan 2020

PB mam..

otosz
23. jan 2020

Ďakujem pekne už som kúpil.